Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe een HP kalibreren 20 - kanaals Multiplexer
De HP - Agilent 34970A is een meerkanaals data acquisitie apparaat dat meet en registreert een breed scala van elektronische gegevens voor latere inspectie en referentie. Dataloggers , zoals de 34970A worden gebruikt in een breed scala van industrieën om onderzoek te verzamelen , zorgen voor de kwaliteitsbewaking en de naleving van de industrie normen te handhaven . Houd de 34970A goed gekalibreerd is essentieel voor het behoud van de opname apparaat . De datalogger stelt gebruikers in staat om het apparaat te kalibreren vanaf het bedieningspaneel vooraan . Instructies
1

Schakel de functie voor beveiliging op het apparaat via het menu " Utility " . Druk op de " Utility " knop en selecteer " onbeveiligd Cal , " en vervolgens nogmaals op de " Utility "-knop . Voer de standaard beveiligingscode in via het bedieningspaneel vooraan en druk nogmaals op de " Utility "-knop . Kopen van 2

Voer de " nulpuntsafstelling " procedure als voor de eerste kalibratie . Selecteer " Kanaal 209 " op de voorzijde bedieningspaneel en selecteer de functie " DC Volt " . Druk op ' Shift + View "om het menu te kalibreren voeren , en druk daarna op " View " om de bijstelling te starten.
3

Draai de knop en druk op de pijltoetsen aan de voorkant bedieningspaneel om het nummer op het display ingesteld op 0.000000 , en druk vervolgens op ' Toon '.
4

Voer de " Gain Adjustment " procedure als de tweede kalibratie . Selecteer " Kanaal 210 " op het bedieningspaneel vooraan en gebruik de winst verificatie tafel om de functie en het bereik configureren . Past u de overeenkomstige ingangssignaal weergegeven in de winst verificatie tafel .
5

Druk op " Shift + View " om het menu te openen kalibratie . Druk op " View" nogmaals om de aanpassing te starten . Draai de knop op het bedieningspaneel vooraan en druk op de linker en rechter pijltjestoetsen om het nummer op het display ingesteld op de actuele invoerwaarde in en druk op " View ". Herhaal deze procedure voor elk meetpunt worden weergegeven in de tabel .
< br > 6

Beveilig het apparaat tegen verdere kalibratie . Open het menu " Utility " de optie "Secure Cal " en druk op de " Utility "-knop . Voer een nieuwe code via het bedieningspaneel vooraan in en druk op " Utility " om de code op te slaan en het apparaat te vergrendelen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Bacteriën gebruiken in…
·Wat Maten Weet Harde Schijven …
·Hoe een SD Card op XP 
·Hoe maak je een Broken Compute…
·Gebruik van USB sticks 
·Hoe krijg ik Windows XP te her…
·Hoeveel geheugen is in een 2GB…
·Hoe maak je een DC Power Strip…
·Processor Architecture for Emb…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe zet ik een Pixma MX300 inktcartridge…
·Laptop Vs . MacBook Pro 
·Hoe maak je een Tiny PC Build 
·Hoe controleer ik of ik heb Gehandicapte…
·Hoe je Mac Fonts Stuur naar een PC 
·Hoe u uw MacBook Van uitschakelen wannee…
·Hoe maak je een USB- schijf te formatter…
·Hoe maak je een TouchPad Unlock 
·Wat is Cat 6E kabel? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com