Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je Pins in een 9 -pin aansluiting Installeer
Een 9 - pins connector , algemeen genoemd een D -sub 9 of DB9 , wordt gebruikt in een verscheidenheid van computer communicatie -en video-applicaties . Het maken van uw eigen 9 - pins connectoren is een economische manier om kabels die de precieze lengte van uw applicatie te maken . Door het maken van uw eigen kabels , kunt u de rommel en signaalverlies in verband met kabels die te lang te vermijden . Om uw eigen 9 - pins connectoren maken , moet u een paar eenvoudige gereedschappen en een bedradingsschema voor uw toepassing . Wat je nodig hebt
Afstriptangen
Crimper
Flathead schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen

Strip 1 een halve centimeter van de buitenmantel van de kabel die u ' re met behulp van een communicatiekabel maken . Bepalen hoeveel dirigenten u nodig heeft voor uw toepassing . Strip een kwart van een inch van de isolatie van de geleiders . Herhaal dit proces aan het andere uiteinde van de kabel . Kopen van 2

Gebruik draad strippers aan individuele pinnen vrij van de strook pinnen meegeleverd met de 9 - pins connector te snijden . Knip genoeg pinnen voor de geleiders aan beide uiteinden van de kabel .
3

Schuif de kale einde van een geleider in een pen in totdat het niet meer verder gaan . Krimp de tabs dichtst bij het ​​afgeronde einde van de pen rondom de blote geleider . Krimp de tweede reeks tabs rond de isolatie van de geleider . Wanneer u klaar bent , de pen moet stevig aan de leiding bevestigd . Herhaal dit proces voor alle van de geleiders en pennen .
4

Duw elke pin in de gaten in de achterkant van de 9 - pins connector . Elke pin heeft kleine lipjes aan de zijkanten dat zal vast in de connector als je het duwen naar de juiste diepte . Duw elke pen naar binnen tot deze vastklikt en kan niet worden uitgetrokken . Volg de pinout of bedradingsschema voor uw toepassing te bepalen welke geleider moet gaan in elk gat .
5

Plaats de buitenste schil rond de 9 - pins connector , met de kabel die zich door het gat in het einde van de schelp. De rand van de connector moeten passen in een smalle groef rond de opening van de houder. Plaats de twee schroeven in het lichaam van de schelp en draai ze met een platte schroevendraaier .
6

Herhaal dit voor het andere uiteinde van de kabel . De meeste toepassingen vereisen verschillende pin locaties op elk uiteinde van de kabel .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is een Atapi Drive ? 
·Geschiedenis van Nanotechnolog…
·How to Get Rid van een autorun…
·Kenmerken van de Z - Max TM DM…
·SSD Vs . Hard Drive Snelheden 
·Hoe maak je een IDE Sluit een …
·Hoe je CD - ROM drivers opnieu…
·Hoe je dode computer Batterije…
·Hoe maak je een Natte computer…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een computer afdrukspoolerbron ? 
·Hoe om te ontdekken wat Channel uw pc ge…
·Wat is geheugenadresregister MAR ? 
·Hoe maak je een Macbook te laten werken …
·Hoe te installeren AGP 8X Into the 4X Sl…
·Hoe kan ik een laptop DVD-speler install…
·Hoe maak je Refill een Lexmark X1240 
·Hoe te lezen Kindle Met Firefox 
·Hoe wordt de digitale projectoren gebrui…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com