Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Waar is de Debug USB-modus op een MacBook Pro
? Apple's MacBook Pro wordt geleverd met twee 2.0 high - speed USB-poorten waar u uw iPod , printers , scanners , digitale camera , joystick , muis en meer aan de notebook kunt aansluiten . U zult een Debug USB-modus op uw MacBook niet vinden , want deze functie komt in een aparte download kit van Apple of vooraf geïnstalleerd op het apparaat dat u probeert te hechten aan de MacBook Pro , zoals een Android-telefoon . USB Debug mode wordt alleen gebruikt voor ontwikkeling . USB- verbinding oplossen

Een van de problemen die je kunt tegenkomen bij het ​​aansluiten van een USB- apparaat aan op uw MacBook Pro is dat het apparaat niet wordt herkend of niet goed aansluiten op het Apple notebook. Apple adviseert dat wanneer dit gebeurt , bevestigt u dat u de software die bij het apparaat hebt geïnstalleerd . De software de benodigde drivers installeert om de MacBook Pro te laten de MacBook Pro te zien van het apparaat . U kunt ook de website van de fabrikant van het apparaat te bezoeken om de juiste software te downloaden om de USB-verbinding
USB Hub

sommige USB-apparaten niet goed functioneren debuggen indien aangesloten op het MacBook Pro via een keten van USB-apparaten of een hub vanwege de verschillende snelheden in verband met de USB-aansluitingen . Bijvoorbeeld , kunnen apparaten die verbinding met 1,1 vol of lage snelheden niet worden aangesloten , samen met apparaten die 2.0 high - speed verbindingen . Als het aansluiten van meerdere apparaten via hubs , debuggen de USB-verbinding door te bevestigen dat u twee afzonderlijke hubs voor low - en high - speed apparaten gehandhaafd, dan sluit apparaten op de juiste hub .
USB debug kit voor ontwikkelaars

Apple
biedt een USB debug downloaden kit voor software-ontwikkelaars nodig hebben om USB-software compatibel met een MacBook Pro of een ander Apple-apparaat te creëren . De download kits helpt ontwikkelaars bepalen informatie over USB -apparaten , -interface detectie , driver laden, en bestuurder en de interface bijpassende tijdens normale en abnormale omstandigheden . Deze software is niet voor gebruik door de gemiddelde persoon , als ontwikkelaars moeten bevestigen dat ze downloaden van de juiste IOUSBFamily kernel extensie voor gebruik met de MacBook Pro en de besturingssoftware . Elke Mac OS X versie vereist het gebruik van een andere IOUSBFamily kernel extensie om systeemfouten of defecte USB -poorten te voorkomen .
USB Debugging Mode on Devices

USB Debug mode
op apparaten is alleen voor software-ontwikkeling doeleinden en de gemiddelde gebruiker heeft geen behoefte om deze functie te gebruiken . Ontwikkelaars gebruiken USB Debug mode om gegevens tussen de computer en het apparaat kopiëren, installeren applicaties op het apparaat van de computer en de loggegevens te lezen . Deze modus is toegankelijk via het menu van het apparaat uitgerust met het. Bijvoorbeeld , voor een Motorola Droid apparaat , toegang tot het USB Debug mode uit het tabblad van het apparaat toepassing toegankelijk in het menu Instellingen . Daar selecteert u de ontwikkeling en vervolgens USB-foutopsporing .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe een Thermistor Wire 
·De geschiedenis van de Mini Co…
·Hoe te herstellen van een IDE …
·Oorzaken van mislukking in Wes…
·Hoe maak je een Sata HD gebrui…
·Dell Computer : Hoe te vertell…
·Hoe te Chinese Fonts gebruiken…
·Hoe maak je een apparaat naam …
·Toshiba L300 AHCI Problemen 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Wat is het verschil tussen een parallell…
·Hoe Hard Drive vervangen in een HP Lapto…
·Wat is Intel Celeron D 
·Hoe je printers via USB & Parallel Kabel…
·Hoe maak je een Power Management Unit Ma…
·Hoe kan ik foto's vanaf mijn Micro SD-ge…
·Hoe de RAM timing in het BIOS wijzigen 
·Wat te doen als een drank morst op een l…
·Hoe to Wire een AMD M863G Moederbord 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com