Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe to Wire een AMD M863G Moederbord
Draad de AMD M863G moederbord aan de computer zaak en onderdelen net als elk ander moederbord door het frontpaneel , aandrijvingen en power connectors aansluiten . De schakelaar, reset -knop , systeem spreker , harde schijf LED , frontpaneel USB -en audio-aansluitingen , rijden connectoren en power connectors zijn gemarkeerd op het moederbord en de benodigde kabels zijn ook gekenmerkt aan te passen in de meeste computer gevallen . Een link naar de originele handleiding is ook opgenomen voor extra referentie. Wat je nodig hebt
ATX computerkast
Anti - statische polsband
Nylon kabelbinders
Flitslicht
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bevestig de anti - statische polsband aan een arm en dan dient u het uiteinde met de alligator clip op een kale metalen punt aan de binnenzijde van de behuizing . kopen van 2

Sluit de belangrijkste power connector op het moederbord door het aanbrengen van de 20 - pins standaard ATX power connector op de grote bus in de buurt van de CPU gemarkeerd " U5 . " Sluit een vierkant 4 - pins power connector op de kleine bus in de buurt van de CPU gemarkeerd " J1 . "
3

Sluit de CPU-ventilator aan de kleine voedingsconnector zich naast de CPU gemarkeerd " CPU fAN 1 " en sluit een extra ventilator met de kleine drie pin leiden tot de kleine voedingsconnector aan de andere kant van het moederbord van de CPU gemerkt " SYS fAN 1 . "
4

Sluit de voorste panel USB-aansluitingen aan de pins deel gele header gelegen in de buurt van de PCI -sleuven gemarkeerd als " USB2 " en " USB3 " met de uitlijning aangegeven door de ontbrekende pinnen op het moederbord en de bijbehorende aangesloten gat in de connector .
5

Sluit de CD audio -kabel van het optische station om de kleine rechte rij pinnen met een zwarte kunststof voet gemarkeerd " CD1 . "
6

Sluit de primaire IDE- kabel aan op de blauwe IDE aansluiting met de aanduiding " IDE1 " en sluit de secundaire IDE- kabel aan op de witte IDE aansluiting met de aanduiding " IDE2 " volgens de sleutel inkeping in de stopcontacten en de bijbehorende tab -toets op de kabels .
7

Sluit het diskettestation kabel aan de witte floppy aansluiting " FDC1 . "
8

Sluit het systeem luidspreker aan de rechte rij pennen gemarkeerd " SPK1 " naast de floppy drive connector .
9

Sluit panel audio header blok de voorkant naar de haven in de buurt van de achterkant van het moederbord gemarkeerd "Audio 1 . "
10

Sluit de infraroodpoort op het voorpaneel van de zaak naar de poort gemarkeerd " IR1 " tussen de PCI-slots en de floppy drive connector .
11

Sluit de HD -LED voorpaneel leiden tot Pins 1 en 3 op het voorpaneel gekleurde aansluitingen nabij de floppy drive connector .
< br > 12

Sluit de Power LED voorpaneel leiden tot Pins 2 en 4 op het frontpaneel gekleurde aansluitingen nabij de floppy drive connector .
13

Verbind de reset- schakelaar voorpaneel leiden tot Pins 5 en 7 op het frontpaneel gekleurde aansluitingen nabij de floppy drive connector .
14

Sluit de schakelaar voorpaneel leiden tot Pins 6 en 8 op het voorpaneel gekleurde aansluitingen nabij de floppy drive connector . < br >

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Wat is een SDHC Class 6 geheug…
·Hoe maak je een WLAN- chip te …
·Hoe je alle Memory Modules Mov…
·Wat geheugen moet ik letten bi…
·Hoe kan ik in New USB Cards 
·Hoe te Overclock een Dell PC 
·DIMM Types 
·Verschil tussen DDR en SDR RAM…
·Kort uitleggen SLI technologie…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een PowerBook G4 harde schij…
·Hoe je het RAM vervangen in een Acer Asp…
·Hoe kan ik een Toshiba BIOS herstellen 
·Dell Axim X30 Specificaties 
·Hoe maak je een Pixma MP610 Problemen 
·Moederbord Specificaties voor de Gateway…
·Hoe een Recovery Disk installeren zonder…
·Complete PC Upgrade & Onderhoud 
·Hoe vindt My Network Key voor Win Mobile…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com