Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Maxtor harde schijf instellen op Slave
Zoals computers gemeengoed geworden in huishoudens , zijn meer en meer mensen hun toevlucht tot het installeren van hun eigen upgrades in hun systemen . Een van de meest voorkomende upgrades is de toevoeging van een nieuwe harde schijf . Een tweede harde schijf toe te voegen aan uw bestaande computer kan sterk verhogen de opslagcapaciteit voor programma's , films , muziek , games, bestanden , en iets anders dat kan worden opgeslagen op een computer . In onderstaande demonstratie zullen twee methoden worden getoond hoe een nieuwe Maxtor IDE harde schijf wordt gebruikt als een secundaire of slave , harde schijf zetten . Instructies
Setting Drive aan Slaaf door Cable Select
1

Zorg ervoor jumperschakelaars van de harde schijf is ingesteld op " CS " of kabel selecteren . De jumper instellingen worden bepaald door een kleine , verwijderbare tabblad vinden op hetzelfde uiteinde van de harde schijf als de kracht en de IDE-kabel aansluiting pinnen . Kopen van 2

Neem de kleine , verwijderbare pin uit, met behulp van een paar pincet . De juiste pin ingesteld om het in is degene die "CS " of leest " Cable Select . " De meeste harde schijven hebben een schema op de belangrijkste label dat u laat zien welke kant jumperschakelaars moeten worden geplaatst . Het maakt niet uit welk uiteinde van de pen eerst wordt ingevoerd , maar het moet altijd in een verticale richting . ( Een horizontale pen is " neutraal " en heeft geen effect op de harde schijf . Als uw harde schijf heeft een horizontale pen , het is gewoon een reserve en heeft geen invloed op de optie die is geselecteerd . ) Op Twitter < br > 3

Zodra jumper setting van de drive is ingesteld op Cable Select , sluit deze aan op het midden van de IDE-kabel . Een standaard kabel wordt automatisch de middelste schijf als de ' slave ' ( of secundaire ) rijden en het ene op het einde als de "Master" ( of primaire ) schijf lezen .
4

Sluit de kabel en de stroomtoevoer naar de harde schijf , en het moet automatisch worden geregistreerd als de slave-aandrijving .
Setting Drive aan slaaf door Jumper Select
5

Er zijn twee methoden om het instellen van een schijf als een slaaf , of secundaire , rijden . Ze zijn via de kabel selecteren en jumper instellingen . Als interne setup van uw computer maakt het moeilijk om de slave-aandrijving naar het midden van de IDE-kabel aansluit, kunt u de optie kabel overschrijven simpelweg door het instellen van de jumper pins naar "Master" en "Slave ".
6

om dit te doen , volgt u de bovenstaande instructies om de pin van uw beide schijven te verwijderen , maar in plaats van het plaatsen zowel in de Cable Select ( CS ) jumper setting , plaats uw primaire schijf op " Meester , " en de nieuwe , secundaire aandrijving op "Slave ".
7

Vervang beide drives in hun respectievelijke sleuven , drijven de schroeven in strak om ze vast te zetten , en je systeem moet worden ingesteld om te gaan .
< br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Avaya Wireless…
·Hoe de RAM in een Dell Axim Up…
·Hoe maak je een CDFS Opmaak ve…
·Hoe je Machine Blueprints leze…
·Eenvoudige definities van hard…
·Hoe te openen BIN Files & Down…
·Hoe CMOS batterij vervangen in…
·Hoe een TV & Monitor Setup op …
·Hoe te begrijpen processorspec…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Cartridge Short fout op een Lexma…
·Hoe kan ik een Toshiba Toner Recycle 
·Hoe te converteren MP4 naar een DVD op e…
·Hoe te Helderheid verlagen op een laptop…
·Hoe maak je een GeForce 8600 chip in de …
·Hoe vindt u een compatibele laptop harde…
·HP LaserJet instructies 
·Informatie over de Dell Inspiron 1000 co…
·Informatie over Oude IBM Computers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com