Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een OEM -schijf
? Computer onderdelen kan duur zijn , en in een poging om geld te besparen kunt u overwegen het kopen van een OEM- drive. Als u niet vertrouwd bent met wat een OEM harde schijf is , hoewel, je zou kunnen worden verward over het verschil tussen haar en een standaard harde schijf . Er zijn over het algemeen geen functionele verschillen tussen een OEM- drive en een standaard retail harde schijf , hoewel de OEM- schijf komt niet met de documentatie en accessoires die met een harde schijf van een winkel . Betekenis van OEM

OEM
staat voor " Original Equipment Manufacturer . " Deze aanwijzing betekent dat de aandrijving komt rechtstreeks van de fabrikant , en een computer systeem ontwerper of winkel gekocht het waarschijnlijk in bulk door voor gebruik op premade desktop computers . Omdat de ontwerpers en winkels kocht de OEM harde schijven in een bulk tarief zonder overtollige verpakking en chauffeurs , kunnen deze ontwerpers en slaat de stations te verkopen aan degenen die geïnteresseerd zijn in een lager tempo dan de standaard retail-prijzen .
< Br > OEM Drives in prebuilt Systems

als je een computer koopt als een vooraf gebouwde systeem , zal het minstens een OEM- schijf al geïnstalleerd . Computer fabrikanten die gespecialiseerd zijn in voorgebouwde systemen behoren tot degenen die om OEM harde schijven in bulk , omdat ze niet een aparte set van drivers en verpakking moeten voor elke rit die ze installeren. Op voorwaarde dat een besturingssysteem op de schijf wordt geïnstalleerd wanneer u de vooraf gebouwde computer ontvangen , zal er geen behoefte aan een drivers of andere software die speciaal voor de harde schijf te installeren .
OEM drives als Aankopen stand- alone

U kunt OEM schijven kopen door zich van de computer ontwerper of winkel die ze puchased in bulk van de fabrikant van de apparatuur . De drives moeten in goede staat verkeren , maar over het algemeen komen zonder handleiding , driver CD en enkele montage of het aansluiten van accessoires . Afhankelijk van de fabrikant , kan de verpakking van een OEM -station anders zijn dan wat je ziet in winkels ook.
Verschillen tussen OEM en Retail Drives

Er is geen echt verschil tussen OEM en retail harde schijven van een hardware- oogpunt , ze dezelfde materialen bevatten , zijn gemaakt op dezelfde manier , en los komen van dezelfde productielijn . De echte verschillen tussen OEM en retail harde schijven zijn de accessoires die bij de stations. Retail harde schijven worden geleverd met alles wat nodig is om te installeren en de harde schijf op de computer , met inbegrip van een disc met drivers om ervoor te zorgen dat uw besturingssysteem kan de drive te openen . OEM harde schijven zijn ontworpen door mensen die al toegang hebben tot de stuurprogramma's en de nodige apparatuur in computers worden geïnstalleerd , zodat zij over het algemeen verkopen als alleen de harde schijven .
Verschillen tussen OEM en Open Box Drives < br >

U kunt zowel OEM en " open doos " harde schijven op een korting van de standaard verkoopprijs te kopen . Beide typen aandrijving kan ontbreken een of meer accessoires die normaal worden gevonden in de retail versie van hetzelfde station . Het verschil tussen de twee is dat OEM drives nooit gebruikt omdat zij rechtstreeks van de fabrikant werden verzonden. Open doos harde schijven zijn schijven die klanten zijn teruggekeerd naar een winkel die hebben ondergaan testen om ervoor te zorgen dat ze werken voordat we terug op de planken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Xeon 5150 Specs 
·SSD Vs . HDD Vermogen 
·Hoe Hook Up de harde schijven …
·De voordelen van robotchirurgi…
·Hoe te herstellen van een micr…
·Wat zijn de kenmerken van een …
·Hoe een LMU - 713H Met een Son…
·Hoe maak je een HD overbrengen…
·Hoe maak je Voeg een Shared Dr…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Hoe te Vaio Memory Vervang 
·Hoe maak je een Canon Pixma Mini 260 Pro…
·Hoe maak je een HP BIOS bijwerken 
·Hoe te Zwarte Inkt Gebruik configureren …
·Hoe Microsoft Luidspreker Drivers op Win…
·Hoe Set Up faxfunctionaliteit op een com…
·Hoe maak ik een afspraak Online voor App…
·De beste geheugenkaarten voor de Canon S…
·Moederbordspecificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com