Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik foto's laden vanaf een computer naar een SD -kaart
? SD-kaarten zijn een populaire media opslagmedium voor digitale camera's en mp3-spelers . Recente ontwikkelingen in de technologie hebben SD-kaarten gemaakt met meerdere gigabyte opslagcapaciteit zeer betaalbaar . Als zodanig zijn SD-kaarten steeds een levensvatbare bron waarop een back- up van gegevens , zoals foto's in een kleine verpakking . Het overbrengen van foto's vanaf een computer terug naar een SD is net zo eenvoudig als het klikken en slepen . Kaartlezers

Controleer of uw computer kan SD-kaarten lezen . De meeste computers gebouwd in de afgelopen paar jaar hebben ingebouwde kaartlezers . Als uw computer niet beschikt over een ingebouwde kaartlezer , multi - kaartlezers die aansluiten op uw USB -poort kan worden gekocht van een elektronica-winkel voor een zeer goedkope prijs . SD-kaarten zijn de meest populaire media -kaart , dus geen kaartlezer moet in staat zijn om ze te accepteren .
Laden de kaart

Nadat u de kaart hebt ingebracht in een van beide de kaartlezer of direct in de computer , moet er een venster verschijnt en vraagt ​​wat u wilt doen met de kaart . Er moet een optie om een ​​map te openen om bestanden te bekijken zijn. Kies deze optie . Als er geen venster verschijnt , gaat u naar het menu Start en selecteer ' Deze computer '. Er zal een lijst met stations beschikbaar zijn , en men moet worden geëtiketteerd " Verwisselbare media " of iets dergelijks . Gewoon dubbel klik erop om het te openen .

Zodra u de SD -venster geopend , kunt u gewoon klikken en slepen zoveel foto's als de kaart zal houden in het bestand . Het zal hen op de kaart automatisch te kopiëren .
Trouble Shooting

Als de foto's niet goed zal kopiëren naar de kaart, die u gemaakt moet het formatteren kaart. Een venster verschijnt automatisch als het gedaan moet worden , maar in sommige gevallen kan het niet . Het formatteren van de kaart kan worden gedaan door met de rechtermuisknop te klikken op de " Verwisselbare media " drive in " Deze computer " en kiezen voor de optie ' formatteren ' . Als er geen mogelijkheid bestaat om uw kaart te formatteren , kan het volledig compatibel is met uw computer , maar dit moet uitzonderlijk zeldzaam zijn. SD-kaarten zijn geformatteerd om te werken met alle moderne besturingssystemen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·NAS Storage Vs . SAN Storage 
·Hoe maak je een harde schijf D…
·Hoe te verbinden een laptop op…
·Hoe kan ik een tweede schijf i…
·Verschil tussen Bits & Bytes i…
·Hoe te Overclock de Core i7 94…
·Wat is een Ball Grid Array 
·Hoe te Autoplay inschakelen op…
·Fujitsu HandyDrive 320GB Voord…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Specificaties voor de Dell Latitude CPx …
·De primaire componenten van een computer…
·Hoe maak je een virus te verwijderen van…
·Hoe te Onboard video in Asus inschakelen…
·Laptop Computer Evaluation Criteria 
·Hoe kan ik een tweede schijf in een Tosh…
·Hoe kan ik een driver voor een Canon Pix…
·Hoe Memory Voeg toe aan een Lenovo T61 
·Hoe te Kaart Logitech G940 voor Microsof…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com