Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik Space Toevoegen aan mijn C schijf?
AC aandrijving kan in de buurt van de capaciteit met tal van programma's , bestanden en media die veel geheugen in beslag nemen . Forking over big bucks om een ​​nieuwe computer te kopen of zelfs een nieuwe harde schijf is niet altijd nodig . Maken gebruik van een paar eenvoudige hulpmiddelen vrij te veel ruimte op uw harde schijf , en het zal niet kost je een cent . Instructies
1

Voer een eenvoudig huis - reiniging op uw systeem door te gaan door al uw bestanden , media , documenten en programma's en alles wat je niet gebruikt verwijderen . Programma's in het algemeen zal nemen de meeste ruimte . Ook zou je kunnen overwegen het verplaatsen van bestanden en andere media op een extern opslagapparaat zoals een flash-drive om meer ruimte te maken . Kopen van 2

Ruim je favorieten menu in uw webbrowser . Geloof het of niet , kunnen veel van de favorieten opgeslagen in je favorieten menu nemen ruimte in beslag op uw C- schijf . Ga naar " Favorieten " in Internet Explorer en selecteer " Organize . " Klik om onnodige favorieten markeren , en selecteer de " Delete" knop aan de onderkant van het venster vervolgens . Ga naar " Favorieten" in Firefox en maak schrappingen van de lijst .
3

Klik met de rechtermuisknop op de " C schijf " in Windows Verkenner en kies 'Eigenschappen'.
< br > 4

Selecteer de " Schijfopruiming " knop . De Disk Clean up functie op uw computer zal sorteren door alle bestanden en programma's op uw computer en beslissen wat kan worden herschikt of verwijderd om je te redden kamer . Op basis van het rapport , selecteert u de aanbevelingen dat u akkoord gaat met en verwijderen of herschikken die bestanden en programma's .

Move documenten 5 en andere gegevens van de C schijf naar de andere schijf , zoals D. Klik met de rechtermuisknop op " Mijn documenten " op uw bureaublad of map Deze computer in Windows XP , Vista en 7 , en ' Eigenschappen ' te selecteren.
6

Selecteer het tabblad " Target " . Voor gebruikers van Windows Vista , moet u het tabblad " Location " te selecteren . Als de D-schijf is de schijf die u wilt uw bestanden te verplaatsen, selecteert D in plaats van C op de locatie vak Doel . Klik vervolgens op "Move ".
7

Defragmenteer de schijf in Windows XP door te gaan naar " Prestaties en onderhoud " in je Configuratiescherm , en vervolgens de tekst " items op uw harde schijf opnieuw rangschikken selecteren ... " Dit proces zal ook ruimte op uw harde schijf te maken .

Defragmenteer de schijf in Vista door te klikken op het menu Start en selecteer " Alle programma's. " Klik vervolgens op " Accessoires , " en dan "System Tools . " Eenmaal in Systeemwerkset kunt u de " Schijfdefragmentatie . "

Access
de Schijfdefragmentatie in Windows 7 selecteert u door te klikken op " Zoeken " uit startmenu en het invoeren van " Schijfdefragmentatie . " Vervolgens uit de lijst met resultaten op de " Schijfdefragmentatie " om het te starten .
8

Voer een virusscan op uw computer . Virussen , adware en malware kan nemen veel ruimte , dus is het belangrijk om uw systeem te ontdoen van deze .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Soorten Conformal Coating 
·Wat is een SSE2 Processor 
·Hoe een goede Low - Cost compu…
·Hoe volledig opmaken van een c…
·SanDisk Extreme IV Vs . Delkin…
·Hoe maak je een infrarood -poo…
·Hoe weet je of je webcam is aa…
·Soorten Computers & hun functi…
·Hoe je twee harde schijven ins…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Connect VGA naar S - Video 
·Hoe te Bluetooth In een Aspire One 
·Hoe de Flash Drive Reset op Explorer 425…
·Hoe maak je een grafische kaart te reini…
·Informatie over de ATI Radeon HD 4870 vi…
·Hoe te Refill de inktcartridges voor een…
·Hoe kan ik Speed ​​Up My Computer 
·Hoe Hook Up een voeding op een computer 
·Hoe je PDF's toe aan de Kindle Reader op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com