Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Waarom Externe schijven meer kosten dan interne schijven?
Zoals met de meeste andere vormen van externe schijf , externe harde schijven zijn doorgaans duurder dan hun interne tegenhangers . De belangrijkste redenen voor het prijsverschil neer op aspecten van gemak. Terwijl de interne en externe stations slagen in preforming alle basistaken vereiste van die bepaalde rijtijd , externe schijven bieden vaak meer gemak en draagbaarheid , wat leidt tot een hoger prijskaartje . Interne Schijven

Wanneer een station is geclassificeerd als een interne schijf , of het nu een harde schijf , een diskettestation of een ander type zijn , betekent dit dat het oorspronkelijk is ontworpen om gebruikt te worden vanuit de computer . Om een intern station installeert , zou u de behuizing van de computer te verwijderen en installeer het in een lege drive bay . Terwijl de taak is niet bijzonder moeilijk , het kan intimiderend zijn om mensen zonder enige ervaring of kennis in de bouw computer .
Externe Drives

Een externe schijf is ontworpen om voorvormen exact dezelfde taken als haar interne tegenhanger , maar van de buitenkant van de computer . Deze apparaten aansluiten meestal ingesteld op uw computer via een USB- kabel of een soortgelijke verbinding en , vaak , in een stopcontact . Externe schijven zijn meestal groter dan hun interne neven en vaak meer kosten vanwege de toegevoegde gemakken ze bieden de gebruiker .
Draagbaarheid

Een van de grootste voordelen van externe schijven is dat ze draagbaar zijn . Wilt u informatie van de ene computer naar de andere zonder een externe harde schijf , zou je moet het allemaal op schijf branden , over te dragen via het internet of sluit de twee pc's en het gebruik gegevensoverdracht software . Met een externe schijf , kunt u eenvoudig uw informatie en gegevens te laden op de schijf , haalt u het, neem het elders en sluit deze aan op een andere computer . De handige draagbaarheid speelt een grote rol in waarom externe schijven zijn meestal duurder .
Gebruiksgemak

Deze apparaten zijn meestal vrij eenvoudig te gebruiken . In plaats van op uw computer te openen en de eigenlijke hardware te installeren , je gewoon aansluiten op een vrije USB -poort en wacht terwijl de computer downloadt de benodigde drivers . Nadat het downloaden is voltooid , moet u in staat om gemakkelijk gebruik maken van uw nieuwe externe harde schijf door simpelweg de stekker eruit en steek hem in je computer .
Alternatieve optie

Volgens naar CollegeBuyingGuide.com , kunt u behuizingen kopen om interne harde schijven om te zetten in externe degenen . Dit geldt voor vele andere soorten aandrijving en hoewel het een beetje werk kan vereisen , het bespaart geld . In de meeste gevallen zal een interne schijf minder dan een externe schijf met dezelfde opslagruimte kost , waardoor het een meer economische keuze als je niet bang bent van zetten het samen zelf . Just er zeker van dat de schijf die u van plan bent over het gebruik past goed binnen welke kast u besluit te kopen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Verschillen tussen de computer…
·Hoe maak je een Flash Media-ka…
·Wat is een uitgebreide harde s…
·Hoe maak je een Bad Drive Verv…
·Het tempo van de technologisch…
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Hoe maak je een SD-kaart gebru…
·Wat zijn SCSI harde schijven ?…
·Wat is een microSD- kaartlezer…
  Related Articles
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Hoe zet je de homepage voor een iPad 
Kun je Spreadsheets op een iPad ? 
Hoe maak je een iPad externe monitor geb…
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe te CDRW schijven wissen 
·DIY : Laptop Behuizingen 
·Hoe maak ik gebruik Niet originele inkt …
·Hoe kan ik een DVD Duplicator Build 
·Hoe kan ik een laptop Ribbon Cable Sluit…
·HP Wireless Keyboard & Mouse Installatie…
·Hoe maak je een IDE harde schijf install…
·Hoe maak je een gratis geluidskaart inst…
·Hoe uw eigen veiligheid DVR Build 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com