Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe je alle gegevens & bestanden van een harde schijf wissen
Of je geeft je harde schijf aan iemand anders of wilt beginnen met een schone " " harde schijf , wissen van alle gegevens van de schijf is de veilige methode om gevoelige of ongewenste informatie te verwijderen . Zowel het Apple OS X en de Windows OS-systemen Microsoft hebben een functie om de geïnstalleerde harde schijf schoon van gegevens , elk volgens hun eigen procedures te wissen . Instructies
Clearing Gegevens uit een Apple Macintosh harde schijf
1

Ga naar " Applications , " " Utilities " en " Schijfhulpprogramma & quot; vanaf uw bureaublad . Op de " Schijfhulpprogramma " menu, selecteer de harde schijf die u permanent wilt verwijderen, selecteer dan de " Erase " tabblad . Kopen van 2

Voer een naam onder de " Naam " voor de aandrijving te worden verwijderd . Gebruik geen ding niet veranderen in de " Volume Format " tenzij u de volumeverschillen tussen het volume wordt u verwijderen op de schijf en de volledige capaciteit van de geïnstalleerde schijf kennen .

Klik 3 op de " beveiligingsopties ... " knop . Op het scherm dat verschijnt , kiest u de " Secure Erase Option " artikel .
4

Kies een van de vier vegen opties op de " Secure Erase Option " menu . De twee meest aanbevolen zijn " 7 - Pass Wissen " en " 35 - Pass Erase . " " De 7 - Pass Wissen " herschrijft over uw gegevens tot zeven keer met wartaal symbolen , zodat de gegevens niet gerecupereerd . Dit is een uiterst veilige methode voor het wissen van gegevens , maar het duurt veel langer dan de normale methode , zoals de " Zero Out Gegevens " optie in de lijst . De " 35 - Pass Erase " is de meest veilige optie , maar het duurt vijf keer langer dan de " 7 - Pass Erase " methode . Als u deze optie kiest, bereid zijn om je Mac te verlaten op de Disk Utility om een tot twee dagen of 's nachts , afhankelijk van de hoeveelheid gegevens op het wissen van harde schijf draaien .
Verwijderen Alles op een Microsoft Windows Hard Drive
5

Klik op de " " Start -knop en selecteer vervolgens " Afsluiten. " Kies “ Opnieuw opstarten in MS - ​​DOS-modus & rdquo; uit de lijst , klik dan op OK “ ” de computer opnieuw opstarten . De opdrachtprompt " C : . \\ Windows > " zal verschijnen nadat de computer opnieuw is opgestart

Type 6 " CD \\ " in het tekstvak en druk op de Enter " " toets op uw toetsenbord . De opdrachtprompt wordt gewijzigd in C " : . \\ > "

Type 7 " format c : " vóór de " Voer " toets nogmaals . Op het scherm dat verschijnt , drukt u op de “ Y ” op uw toetsenbord om het formatteren van je harde schijf .
8

Voer maximaal 11 tekens op uw harde schijf een naam als daarom wordt gevraagd en klik vervolgens op " OK , " of druk gewoon op Enter " " op uw toetsenbord om de Windows- wijs een willekeurige naam voor. Wacht tot Windows de selecte harde schijf, die uren kunnen duren formatteren , afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die moet worden uitgeroeid .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Over Humanoid Robots 
·Hoe kan ik een partitie op een…
·Hoe maak je een harde schijf i…
·Hoe je DVD's naar de harde sch…
·Hoe te External Storage Voeg t…
·Hoe een Boot CD Bereid 
·How to Set Up een Raid 0 op ee…
·Hoe te verbinden Twee harde sc…
·Beleid op Computer Crime Evide…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Gateway E - 4200 Computer Specificaties 
·Definitie van Software Vs . Firmware 
·De specificaties van de Toshiba Satellit…
·Hoe te vervangen een Toshiba M35X - S149…
·Hoe kan ik een printer Via Linksys verbi…
·Officejet G85 USB niet Zal Print 
·Belangrijkste onderdelen van een compute…
·Hoe u de juiste hoeveelheid RAM Kies voo…
·Hoe te Elke dvd freeware Kopieer on One …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com