Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe je veilig wissen Flash Drives
Een flash drive , zoals elke data-opslag apparaat , garandeert niet dat een bestand verwijderd van het niet kan worden hersteld . Een gebruiker die wil een flash drive veilig wissen , volledig af te vegen schoon te maken alle gegevens , moet een indeling gebruiken die werkt met het besturingssysteem van de computer . Mac- computers zijn voorzien van een dergelijk hulpprogramma , en voor Windows-computers zijn er een aantal gratis formaat nutsbedrijven . Wat je nodig hebt
Format nut van toepassing op het besturingssysteem
Toon Meer Aanwijzingen
veilig wissen met Windows
1

Steek de stick in een USB-poort op de computer . Download en installeer een indeling gebruiken ( zie de links voor voorbeelden in Resources ) . Start de computer opnieuw op nadat de installatie is voltooid kopen van 2

Start het hulpprogramma formaat; . Klik op "Start ", vervolgens op " Alle Programma's " en kies de stick uit de " Devices " of " Drive " drop - down menu , afhankelijk van het hoofdscherm van de bijzondere indeling hulpprogramma 's .
3

Klik op de knop "Opties " aan de bovenkant van het scherm . Selecteer het tabblad "Wissen " aan de bovenkant van het venster dat verschijnt .
4

Controleer de " Block erase " of box " Secure Erase ' in het venster . Klik op de knop "Toepassen" . Klik op de knop " OK " om het venster te sluiten .
5

Klik op de "Formaat " of "Start" knop aan de onderkant van het hoofdscherm van de indeling hulpprogramma 's . Klik op "Ja" of " OK " in de bevestigingsmail pop - up venster .

Wacht 6 als een reeks van lijnen scroll naar beneden het midden van het scherm van het programma . Klik op de "Klaar" of " OK "-knop in het venster " Opmaak bevestiging" wanneer het verschijnt , dit kon , tot vier uur of meer , afhankelijk van de grootte van de flash drive
. 7

Sluit het programma . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de flash drive op het bureaublad . Selecteer " Eject " uit het pop - up menu . Verwijder de stick uit de USB-poort .
Veilig wissen met Mac
8

Steek de stick in een USB-poort op de Mac . Start het "Utility Disk " -programma in het besturingssysteem van de Mac door te dubbelklikken op het. Het programma is te vinden door te klikken op de " Applications " map , vervolgens op de map ' Hulpprogramma's ' .
9

Klik eenmaal op het pictogram van de flash drive in de linker kolom van hoofdscherm van het programma Schijfhulpprogramma . Klik op het tabblad "Wissen " aan de bovenkant van het scherm
10

Selecteer een indeling van de "Formaat " drop - down menu ; . Bijvoorbeeld , " MS - DOS ( FAT) " ; " . Mac OS Uitgebreid (journaled ) " of
11

Klik op de "Security Options " knop op het venster om een nieuw venster te openen
12

. controleer de "Erase 35 - Pass " doos in de buurt van de onderkant van het venster . Klik op de knop " OK " om terug te keren naar het vorige venster .
13

Klik op de " Erase " knop aan de onderkant rechts van het venster . Klik op "Wissen " in de bevestigingsmail pop - up venster

Wacht 14 als lijnen scrollen het midden van het venster als de flash drive is veilig gewist ; . Deze procedure kan oplopen tot vier uur of meer , afhankelijk van de grootte van de flash drive .
15

Klik op de "Eject" knop aan de bovenkant van het venster om de flash drive uit te werpen vanaf de Mac als de rollende lijnen stoppen . Sluit het programma Schijfhulpprogramma . Verwijder de stick uit de USB-poort .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is Dual Core en Core 2 Duo…
·Hoe Zorg ervoor dat de draadlo…
·Waterstof & Electronic Frequen…
·Hoe te verwijderen All Wanden …
·Handmatig verbinding met een B…
·Hoe te IDX bestanden branden 
·Hoe maak je een harde schijf o…
·Wat is de ventilator functie i…
·Aanwijzingen voor de TC - 408A…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Het automatisch laden Laptop Speakers 
·Hoe te herstellen & Refill HP 56 Cartrid…
·Thinkpad T400 Vs . Thinkpad SL510 
·Hoe te stoppen ARM LED Boards 
·Hoe kan ik de Canon MX850 netwerkprinter…
·AGP Specs 
·Hoe gegevens tussen een hostcomputer en …
·Hoe kan ik mijn Dell Latitude PC terugze…
·Hoe maak je een Flash Drive Gebruik Met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com