Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Forensische tools voor SCSI schijven
Een SCSI ( Small Computer System Interface ) drive is een liaison apparaat dat gegevens tussen een computer en de randapparatuur overdraagt ​​. Het heeft de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid van externe apparaten zoals externe schijven , scanners en printers zijn verbonden . Forensische gereedschappen voor SCSI-schijven kunt u schijven dupliceren , zodat je kan de harde schijf te klonen . Je moet drives dupliceren als u alle gegevens op de schijf te bewaren , maar overbrengen naar een andere bron . ImageMASSter Solo 4

Deze tool is compatibel met Windows XP , en het laat je om de afstemming van een of meerdere verdachte schijven ( schijven met informatie over mogelijke verdachten ) naar een of meerdere aanwijzingen schijven ( schijven met bewijs van het geval ) . Het creëert in feite kopieën van individuele harde schijven , en het kan ook een grote schijf overzetten naar meerdere kleinere schijven . De ImageMASSter Solo 4 is ook schaalbaar , wat betekent dat je het kunt upgraden als u extra ruimte moet in de toekomst nodig . Het ondersteunt de Linux DD ( Gegevens Beschrijving , dat is een UNIX- gebaseerd programma ) bestandsformaat . Andere kenmerken van deze tool zijn de mogelijkheid om schijven af te vegen en de mogelijkheid om bootable schijven ( draaien tijdens het starten van de computer up sequence ) te creëren om verloren of verwijderde afbeeldingsbestanden herstellen .
Koning Demi AS - F < >

de koning Demi AS - F br kunt u duplicaten van harde schijven te maken , en het heeft de mogelijkheid om informatie te verwerken op tussen de 2 en 5 GB ( gigabyte ) per minuut . Deze tool is compatibel met SCSI , ATA ( Advanced Technology Attachment ) en SATA ( Serial Advanced Technology Attachment ) stations . Het heeft ook de mogelijkheid om te versleutelen ( omzetten van gegevens in tekens en symbolen , die alleen kan worden gelezen door mensen met de juiste codes ) uw gegevens , en het kan verloren of verwijderde gegevens . Andere functies omvatten de mogelijkheid om pre - formaat bestemming harde schijven met het FAT32 ( File Allocation Table ) -formaat . De koning Demi AS - F -apparaat kunt u ook alle bestaande harde schijf af te vegen .
Imagemasster 3004SCSI
p Dit is een suite van producten die u toelaten om creëren duplicaten van SCSI drives . Het is compatibel met de volgende interfaces : Ultra - 320 , Ultra - 160 , SCSI Narrow , SCSI - SCA ( Single Connector Attachment ) 80 en SCSI Wide . De ImageMasster 3004SCSI kan informatie overbrengen op 3,9 GB per minuut , en het kan gegevens overbrengen naar maximaal 4 harde schijven in een keer. Andere kenmerken van de deze suite van tools omvatten de mogelijkheid om informatie te vegen van de harde schijven en partities ( break up een harde schijf in verschillende , individuele virtuele drives ) drives . U kunt ook de event logs ( tijdstempel informatie over de harde schijf of het besturingssysteem taken of fouten ) gebruik van dit programma te maken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een SATA HDD insta…
·Hoe kan ik Installeer Intel US…
·. Hoe maak je een BMP converte…
·Hoe maak je verbinding een rec…
·Hoe maak je een CD-ROM Disc Cl…
·Kan onderbreekt Overload een P…
·Case fans zijn interne ventila…
·Hoe Set Resolutie Grootte in Q…
·Hoe te Altec Lansing Series 10…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe te unbrick Mijn NetGear WNR3500 
·De Verbinding & verschil tussen BIOS en …
·Hoe Hook Up Twee voedingen om One Comput…
·Dell Docking Station Routebeschrijving 
·Kan ik gebruiken Dial Up Met PS2 Slim 
·Tests voor Defecte Memory Chips 
·Hoe het opzetten van VNC voor Mac aan mi…
·Waarom video's Run Slow op mijn computer…
·Hoe maak je een Dual Core Met een Quad C…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com