Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe je BIOS upgraden zonder OS
Een BIOS wordt gebruikt voor de communicatie tussen het besturingssysteem en de hardware te bieden . Zonder een bijgewerkt BIOS , kunnen nieuwere hardware niet in staat zijn te kunnen functioneren . U kunt uw BIOS upgraden zonder een besturingssysteem geïnstalleerd . U zal echter moeten de toegang tot een andere computer met een internetverbinding . Upgraden van uw BIOS duurt ongeveer tien minuten , inclusief de update zelf downloaden . U kunt uw BIOS upgraden door diskette, cd of flash drive. Wat je nodig hebt
geformatteerde , verwisselbare media - diskette, cd of USB -stick
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal de juiste BIOS voor uw computer . Als de computer wordt opgestart , drukt u op de juiste sleutel , die wordt weergegeven op de eerste boot scherm , toegang tot uw BIOS . BIOS wordt bepaald door uw moederbord fabrikant . Het moederbord fabrikant zullen worden genoteerd op het eerste scherm van het BIOS de buurt van de bovenkant van het scherm . Typische BIOS binnenkomst toetsen omvatten F2 , Esc en Del kopen van 2

Download de BIOS-update . U krijgt toegang tot het internet nodig hebben om dit te doen . U kunt een openbare computer of een computer van een vriend of familielid te gebruiken . De exacte downloadlocatie zal variëren op basis van de computer en moederbord fabrikant ( zie bronnen ) .

U kunt ook naar de website van uw computer , zoals HP , Dell of Compaq , en voer uw computer te maken en het model voor een lijst van stuurprogramma 's en BIOS -updates voor uw specifieke computer . Bezoek het gedeelte Support van de website van de fabrikant om de update te vinden .
3

Kies de versie van de update die u wilt gebruiken . Zo hebben de meeste fabrikanten bieden BIOS-updates voor floppy disks of andere verwijderbare media . Diskette updates komen nog steeds veel , maar veel computers niet langer 3,5 " floppy disk drives . Kies ervoor om de verwijderbare media versie te downloaden , zodat u kunt het op een flash drive .
4

Open de map die u net gedownload , als er een map . Er zal een ReadMe.txt bestand te zijn . Lees dit aan de specifieke installatie-instructies voor de BIOS-upgrade te bepalen . Sommige BIOS- upgrades vereisen dat je bepaalde bestanden uit te pakken en alleen plaats een deel van de gedownloade bestanden op je installatie media .

Als er slechts een installatie bestand , kopieer het naar een diskette , flash drive of CD . De eerste twee zijn makkelijker en zal niet branden van cd -software nodig .
5

Plaats het medium met de BIOS-upgrade in uw computer . Start de computer opnieuw en druk op " F12 " om de opties opstartmenu openen . ( Als uw computer al is ingesteld om op te starten vanaf uw gekozen media , zult u niet op te drukken F12 . ) Kies uw media in het opstartmenu te gaan .
6

laat de BIOS-update volledig uitvoeren . Verwijder de installatie media als daarom wordt gevraagd en laat de computer automatisch opnieuw op te starten .
< br >

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe maak je een VGA BIOS Flash…
·Hoe je BIOS Enter op HP Pavili…
·Hoe de AMI BIOS bijwerken 
·Hoe maak je een Phoenix BIOS F…
·Hoe kom ik in de BIOS van een …
·Hoe kan ik bijwerken Ultra320 …
·Hoe je BIOS Upgrade voor een Z…
·Hoe ik mijn BIOS-wachtwoord ve…
·Hoe te updaten ATI 3870 BIOS 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te verwijderen DVD - RW Van een Tosh…
·Hoe te Toevoegen Mijn boeken aan de B & …
·Hoe maak je een Flash- BIOS van een EVGA…
·Hoe maak je een Screen Inverter Test 
·Hoe kan ik toevoegen Wi - Fi aan mijn De…
·Wat Device verbinding van de CPU naar an…
·Hoe de videokaart vervangen in mijn HP l…
·Hoe om te bepalen wanneer een apparaat i…
·Hoe te DCP - 135C Get to Print Black & W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com