Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe de AMI BIOS bijwerken
De BIOS , of basic input /output system , is software opgeslagen op een ROM- chip op het moederbord van de computer . Het initialiseert de hardware en begint het laden van het besturingssysteem . American Megatrends Inc noemt zichzelf de ' grootste BIOS firmware leverancier ter wereld . " AMI 's AMIBIOS wordt gebruikt door veel computerfabrikanten . De BIOS wordt meestal bijgewerkt wanneer efficiëntere manieren initialiseren en actief hardware van een computer worden ontwikkeld . Instructies
1

Identificeer je moederbord door de stekker van uw toetsenbord en de computer opnieuw op te starten . Noteer de " Bios release " -nummer . Ook opnemen de BIOS identificatiestring in de linker bovenhoek van het scherm . Kopen van 2

Identificeer de vetgedrukte getallen in de identificatie string. Deze getallen geven het type AMI moederbord in uw computer . Als het moederbord werd geproduceerd tussen 1986 en 1990 , zijn de vette nummers zich na de letters " DINT . " Als het moederbord werd gefabriceerd op of na 1991 , zijn de vette nummers zich tegen het einde van de identificatiestring na de letters " AMI . "

Toegang 3 de AMI support website en scroll naar beneden "Stap 3 : Kies een AMI moederbord uit de onderstaande lijst . " Selecteer uw moederbord uit het drop - down menu en klik op 'Verzenden'.
4

Download AMIFlash door te klikken op de link en in te stemmen met de voorwaarden van de dienst . Sla het bestand op het bureaublad en dubbelklik op het . Zip-bestand . Klik op " Extract " om het bestand te decomprimeren . Dubbelklik op het installatiebestand en volg de instructies op het scherm .
5

Download de BIOS-update door te klikken op het versienummer onder " BIOS -updates . " Ga akkoord met de servicevoorwaarden en sla het . Zip-bestand naar het bureaublad . Dubbelklik op het bestand en klik op " Extract " om het uit te pakken . Dubbelklik op het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm . Herstart de computer na de BIOS- update is voltooid .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe kan ik upgraden mijn BIOS …
·Hoe maak je een Boot Disc make…
·Het wijzigen van de BIOS Autom…
·Hoe je BIOS te vinden voor een…
·Hoe te controleren BIOS 
·Hoe de BIOS batterij in Toshib…
·Hoe kan ik een OptiPlex GX150 …
·Hoe Video BIOS updaten 
·Wat is de BIOS van een compute…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Problemen met GBC - H20L Blu - Ray 
·How To AC Wissel naar DC 
·A User's Guide voor de Apple Magic Track…
·Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
·Belangrijkste Computer Components om de …
·Intel Easton D815EEA Moederbordspecifica…
·Hoe het opzetten van een Outdoor Webcam 
·Canon I90 Aanwijzingen 
·Hoe om foto's naar een computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com