Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe te Reflash BIOS
herprogrammeren het BIOS , of basic input /output system , is een belangrijk ding om te overwegen als u wilt dat uw computer aan alle van de nieuwste hard-en software veranderingen te ondersteunen . Elk moederbord fabrikant werkt de BIOS-versie die op regelmatige basis , en kunt u vrij de nieuwste update te downloaden van de website van je moederbord fabrikant. Reflashing het BIOS met behulp van een diskette of het WinFlash hulpprogramma is de makkelijkste en meest gebruikte methode . Instructies
Reflash Met behulp van een Floppy Disk
1

Bezoek de website van uw moederbord fabrikant en gebruik chipset nummer van uw moederbord naar de nieuwste BIOS-update uitvoerbare bestand voor uw moederbord downloaden . Het moederbord chipset nummer is te vinden op het moederbord verpakking of het moederbord driver cd . Kopen van 2

Start de computer opnieuw . Druk op de toets " Delete " om de BIOS- setup te gaan . Druk op de " Ctrl " en " F1 " toets samen om de geavanceerde BIOS- opties weer te geven .
3

Gebruik de pijltoetsen om de optie label "Advanced BIOS Features" te markeren en druk op de " Enter " key . Selecteer de optie genaamd " First Boot Device " en druk op " Enter ". Selecteer " Floppy " en druk op ' Enter '.

Druk 4 de " Esc " -toets om terug te keren naar het hoofdmenu van BIOS . Selecteer "Instellingen opslaan en Afsluiten " en twee keer op de toets " Enter " . Uw computer wordt automatisch opnieuw opgestart .
5

Plaats een diskette in de floppy - disk schijf van uw computer . Ga naar "Mijn Computer" en klik met de rechtermuisknop op het icoon diskette . Selecteer " Format " uit het drop - down menu en klik op "OK " om de diskette te formatteren .

Copy 6 het BIOS-updatebestand dat u hebt gedownload van de website van de fabrikant op de diskette . < Br >
7

Herstart je computer en laat hem om te booten vanaf de diskette . Dit zal ertoe leiden dat de BIOS automatisch te reflashed .
Reflash behulp WinFlash
8

Bezoek de website van uw moederbord fabrikant en download de nieuwste WinFlash BIOS- uitvoerbaar bestand voor uw moederbord , samen met het WinFlash hulpprogramma . U kunt ook WinFlash downloaden van sites van derden ( zie bronnen ) .
9

Installeer het WinFlash -hulpprogramma door te dubbelklikken op het setup- bestand van de locatie waar u dit hebt opgeslagen . Volg de instructies op het scherm om de installatie WinFlash .

Run WinFlash 10 ronden door te klikken op "Start ", " Alle programma's " en " WinFlash . " Klik op " File " op de bovenkant van het venster WinFlash en selecteer 'Open' in het menu drop-down . Blader naar de locatie van de harde schijf waar u het BIOS- uitvoerbaar bestand opgeslagen en klik erop . Klik op " Open" om verder te gaan .
11

Klik op de "Update BIOS nu " naast de "opslaan" -pictogram aan de bovenkant van het venster WinFlash . Klik op " Nee " op de message box die verschijnt .
12

Klik op "Update " op de "Update BIOS " dialoogvenster . WinFlash start automatisch aan het BIOS reflash . Niet stilgelegd of sluiten WinFlash terwijl dit gebeurt . Klik op " Ja" op het bericht dat u wordt gevraagd om de computer opnieuw op te starten .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe de BIOS upgraden in een AS…
·Hoe de Phoenix BIOS Password R…
·Hoe de BIOS Password Override …
·Hoe maak je uitschakelen van e…
·Hoe je veranderingen in het BI…
·Hoe je BIOS bijwerken op mijn …
·Hoe maak je de BIOS Herken de …
·Hoe te wijzigen van de BIOS 
·Hoe de BIOS bijwerken met behu…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je Fedora installeren van een Flash …
·Hoe je LCD-panelen Wire 
·Celeron Vs . Pentium 4 Prestatie 
·Tecra M5 Prestatie 
·Hoe de D schijf gebruiken op een Asus Ee…
·Hoe een tonercartridge Works 
·Hoe kan ik een multifunctionele Copier k…
·Hoe maak je een grafische rekenmachine g…
·Hoe maak je een video te maken op een HP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com