Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe te Audio BIOS inschakelen in Windows 2000
Veel moederborden hebben tegenwoordig een on-board sound chip die audio naar de computer kan bieden . Dit is een voordeel als je niet nodig om een ​​aparte geluidskaart installeren op uw pc voor audio-ondersteuning . Als uw Windows 2000- computer is al eerder met een aparte geluidskaart voor audio , maar nu wilt u on-board audio van het moederbord in plaats daarvan gebruik maken , moeten de basic input /output system , of BIOS , worden geconfigureerd om de on - board gebruiken klinken chip . Het duurt slechts een paar minuten om het gebruik van on-board geluid inschakelen via het BIOS . Wat je
moederbord nodig met on-board sound support
Toon Meer Aanwijzingen
1

Start de computer opnieuw en continu druk op de toets "Delete " tijdens het opstarten op toegang krijgen tot het BIOS van de computer . Het scherm BIOS Setup verschijnt . Kopen van 2

Access de optie ' Integrated Peripherals " in het scherm BIOS Setup . Gebruik het toetsenbord pijltjestoetsen of Tab-toets om door het scherm BIOS Setup totdat de optie ' Integrated Peripherals " is gemarkeerd . Druk op "Enter " om toegang te krijgen tot de Integrated Peripherals opties . Het scherm Integrated Peripherals zal
3

Access het geluid BIOS -optie aan boord verschijnen . Gebruik het toetsenbord pijltjestoetsen of Tab-toets om naar de optie " Onboard Sound " in het scherm Integrated Peripherals . Wanneer de Onboard Sound optie is gemarkeerd , druk op " Enter ". Een Onboard Sound box zal verschijnen .
4

inschakelen gebruik van on-board geluid in het BIOS . Met behulp van het toetsenbord pijltjestoetsen of Tab-toets naar de optie "Enable " in de Onboard Sound box . Druk op "Enter " om het gebruik van on-board geluid ondersteuning van het moederbord staat . Een "X" verschijnt in het vakje naast de optie Enable .

Opslaan BIOS geluidsinstellingen 5 . Druk op de toets van het toetsenbord " F10 " om de wijziging op te slaan maakte die het gebruik van on-board geluid . Het scherm Integrated Peripherals zal verschijnen en de on-board geluid optie zal te zien zijn als "Enabled . "
6

Sla de BIOS-instellingen en de BIOS-instellingen te verlaten . Druk op de toets " F10 " om het scherm Integrated Peripherals verlaten . Het scherm BIOS Setup verschijnt . Druk nogmaals " F10 " om BIOS-instellingen te slaan en de BIOS Setup af te sluiten .
7

Herstart de computer en meld u aan bij Windows . Geluid van de computer wordt nu verzorgd door het moederbord geïntegreerde sound ondersteuning chip .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe de BIOS Flash met WinFlash…
·D945GCLF2 Herstel in de BIOS 
·Hoe de BIOS resetten op een Ac…
·Hoe je BIOS ontgrendelen in ee…
·Hoe maak je een Dimension Rese…
·Hoe maak je een Presario 2100 …
·De SUSE 11.2 Newbie : Hoe de B…
·Hoe maak je een stationsletter…
·Hoe Laptop Enter BIOS 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·How to Set Up een Fingerprint Reader 
·Wat is een gyroscoop voor de iPad gebrui…
·Wat voor soort processor Is in Apple com…
·Hoe de snelheden van geheugenmodules Bep…
·Hoe maak ik Programmeer een HP Deskjet 6…
·Oorzaken van een OSX Boot Camp Disk Erro…
·Specificaties van de Toshiba TS - L632 
·De Hootoo IP camera stuurt videobeelden …
·Veilige manieren om Power Down een compu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com