Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe maak je een Intel iMac 20 inch Logic Board Installeer
Als je enige ervaring demonteren elektronica , het installeren van een logic board in uw 20 - inch iMac Intel is niet moeilijk , hoewel het moeilijk voor beginners bij hardwarereparatie kunnen zijn . iMacs zijn zeer nauwkeurig samengesteld met bijna geen extra ruimte in , en al hun onderdelen passen gewoon zo . Dit betekent dat er weinig ruimte voor fouten , maar het betekent ook dat het moeilijk is om verward over waar een component gaat worden . Wat je nodig hebt
Vervanging logic board
Zuignap
Phillips # 1 schroevendraaier
Spudger
Torx T6 , T8 en T10 schroevendraaiers
Toon Meer Instructions
< br > 1

Leg de iMac op zijn rug . Draai de schroef in het toegangspaneel aan de onderkant van de behuizing van de iMac en verwijder het paneel . Bevestig de zuignap aan het glas en rechte heffen het glas omhoog en naar buiten . Kopen van 2

Verwijder de acht T8 Torx en vier T8 Torx- schroeven in de frontplaat waarop het glas rustte . Til de bezel omhoog en uit de iMac , maar trek niet als de microfoonkabel is nog steeds verbonden . Koppel de kabel los door zachtjes te trekken de twee zwarte kunststof kanten uit elkaar . Leg de ring opzij .
3

Koppel de LCD temperatuur kabel van de connector voorzichtig omhoog te trekken. Deze connector wordt aangeduid op de blauwe printplaat om het gemakkelijker te vinden te maken . Verwijder vervolgens de twee T6 Torx schroeven waarmee de data scherm aan op de printplaat . Til de weergave van gegevens kabel omhoog door zachtjes te trekken op de bijgevoegde zwarte tabblad .
4

Verwijder de acht T8 Torx schroeven waarmee het beeldschermpaneel aan de achterzijde zaak , en til het paneel aan de linkerkant in de richting van de rechterrand . Terwijl het paneel wordt opgetild , de omvormer kabels .
5

Koppel de linker luidsprekerkabel door weg te trekken parallel aan de printplaat , en verwijder het van plaatsen waar deze is beveiligd met tape . Ontkoppel dan de omgevingstemperatuur sensor kabel , die is gelegen nabij het ​​LCD temperatuurmeter , door aan de connector recht omhoog uit de printplaat . Verwijder de linker luidspreker los door de Torx T10 schroeven houden het op en vervolgens op te tillen boven .
6

Koppel het logic board door het opheffen van de power-knop , CPU fan en SATA datakabels opwaarts uit hun kassen . Koppel de DC - in kabel door te knijpen de zijkanten van de connectoren en ze uit elkaar te trekken , als je een plastic gesp zou doen .
7

Gebruik het platte uiteinde van de spudger zorgvuldig te tillen zowel de zwarte en grijze luchthaven antenne en blauwe Bluetooth -aansluitingen . Trek de camera connector kabel recht omhoog uit het logic board .
8

Trek de rechter luidspreker connector kabel omhoog uit het logic board . Verwijder de enkelvoudige T10 Torx- schroef waarmee de rechter luidspreker en til de rechter luidspreker af van het logic board .
9

Til het optische station fan connector recht omhoog uit de printplaat . Gebruik het platte uiteinde van de spudger om de optische drive kabel clip omhoog te wrikken uit de optische drive connector . Til de klem van de printplaat . Til de microfoonkabel connector recht omhoog uit het logic board .
10

Koppel de logic board connector kabels , waarvan de harde schijf thermische sensor zijn , optische drive thermische sensor en de harde schijf ventilator. Deze worden aangegeven op de printplaat .
11

Verwijder de 13 schroeven waarmee de printplaat vast te zetten aan de achterkant geval . Er zijn twee T8 Torx , zes 7,2 - mm T10 Torx , drie 7 - mm T10 Torx , en twee 24 - mm T10 Torx . Til de printplaat omhoog en uit de achterste geval de demontage te voltooien .

Finish installatie van de printplaat 12 door tot in de vervangende plank waar je het oude bord verwijderd . Herhaal bovenstaande stappen in omgekeerde volgorde om de Intel iMac weer in elkaar .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je verbinding een Pow…
·Hoe je je MacBook Talk Zorg in…
·Hoe je de webcam gebruiken op …
·Hoe de AirPort Extreme-kaart v…
·Hoe maak je een idee markt aan…
·Hoe te kiezen voor audio-ingan…
·Apple Mac Tips & Tricks 
·De Silicon Keyboard Protector …
·Hoe maak je een MacBook Pro Un…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een fan op een Radeon 4850 m…
·Laptop Touch Screen Voordelen 
·De geschiedenis van Laptops 
·Hoe kan ik een Acer Aspire 5920 Keyboard…
·Hoe te installeren Intel I5 
·Hoe aan te sluiten in een PCI - E Power …
·Hoe maak je een Compaq Presario SR1603WM…
·Hoe kan ik wijzigen BIOS -instellingen v…
·Hoe maak je een TI - 89 wilt zien in Rad…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com