Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoeveel Monitoren Kan een MacBook Pro Support?
Soms laptop gebruikers willen meer dan een enkel scherm te gebruiken . Gebruiker van de laptop nodig heeft om een ​​presentatie te geven voor een grote groep , of gewoon meer programmavensters dan comfortabel te passen op het scherm van de laptop . MacBook Pro-gebruikers kunnen een extra monitor in hun laptop aansluiten . Monitor Hardware

Apple 's MacBook Pro laptops aansluiten op een externe monitor via een Thunderbolt-poort . Dit is compatibel met Apple monitoren die ook Thunderbolt-poorten . De eigenaren van deze laptops kunnen ook de aankoop van adapters die het mogelijk maken om verbinding te maken met monitoren die andere havens , zoals DVI , VGA of HDMI gebruiken . Op het moment van publicatie , kan Apple's HDMI adapters grafische gegevens naar een scherm , maar kon niet het vermogen van de HDMI- kabel om geluid overdracht van gegevens te gebruiken .
Split Screen

MacBook
professionals kunnen hun beeldscherm tussen de laptop eigen beeldscherm en de enkele externe beeldscherm ze kunnen steunen verdelen . Dit stelt de gebruiker in staat om een aantal programma's open op het scherm van de laptop en de andere die open op de externe monitor hebt . De gebruiker programmavensters plaatst op verschillende schermen door hen tussen de displays te slepen . De gebruiker kan ook instellen op het externe beeldscherm om het scherm van de laptop in de sectie Beeldschermen in Systeemvoorkeuren spiegelen .
Duikprofielgeheugen

De configuraties voor de MacBook Pro's monitor zijn geladen in het besturingssysteem van de Apple's en de chauffeurs die , zodat het Windows-besturingssysteem te draaien op Apple computers . De MacBook Pro kunt aansluiten op monitors geproduceerd door elke fabrikant van derden , zolang ze gebruik maken van een poort waarmee de laptop compatibel is , maar moet het kleurprofiel voor elke niet - Apple -monitor configureren . Zodra een bepaald scherm is aangesloten op de laptop , en de gebruiker een kleurenschema configureert voor het, zal de MacBook Pro niet vergeten het juiste kleurenschema voor dat scherm .
Display Regeling
< br > p De gebruiker kan vensters verslepen naar een ander scherm , maar hij moet eerst de laptop scherm regeling. Hij kan ervoor kiezen om de laptop te vertellen dat de externe monitor is boven, onder , links of rechts van het scherm van de MacBook Pro 's . Deze zal bepalen welke richting de gebruiker heeft om programmavensters slepen om ze te verplaatsen tussen monitors . Het is nuttig voor gebruikers om deze regeling spiegel ten opzichte van de externe monitor van de laptop te maken .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je een iMac Bevestig …
·Hoe maak je een Mac Mini Demon…
·Hoe te dwingen Shut Down een M…
·Kunt u deze downloaden van fot…
·Dual Processor Vs . Single Mac…
·Hoe de stof te verwijderen van…
·Hoe te Pandora streamen naar A…
·Leuke trucs met een MacBook 
·Hoe kan ik een afbeelding invo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De installatie van de Canon Pixma iP6600…
·Hoe maak je een grafische kaart te optim…
·Hoe verhoog ik Blu Ray Rip Speed ​​? 
·Hoe de optische drive vervangen in een D…
·Hoe te formatteren een I880 SD Card 
·Hoe te Zet u op uw Touchpad 
·Wat is het verschil tussen een lege cd e…
·Hoe maak je verbinding een SPDIF kabel n…
·Wat is een converteerbare tablet-compute…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com