Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe verhoog ik Blu Ray Rip Speed ​​?
Alle optische drive branders hebben een veiligheidsslot om te voorkomen dat ze verbranden , of ' rippen , " schijven op hun hoogst mogelijke snelheid . Dit beschermt tegen de mogelijkheid van discfouten vanwege gegevens te snel verbrand . U kan de rip snelheid van een Blu - ray- brandbaar schijf in een pc met behulp van een Speed ​​programma -update naar firmware van de drive te wijzigen . Het veranderen van de firmware van een Blu - ray drive zal waarschijnlijk uw garantie ongeldig. Instructies
1

Download de nieuwste firmware -bestand voor de interne Blu - ray branden rijden van de website van de fabrikant. Dubbelklik op het bestand om het te decomprimeren in een bestand op het bureaublad . Download een Speed ​​programma -update naar de PC desktop , zoals de vrije MediaCodeSpeed ​​UpdateEdit programma ( zie bronnen ) . Dubbelklik op het bestand om het te decomprimeren om een ​​programma op het bureaublad . Kopen van 2

Dubbelklik op het pictogram van het Speed ​​Update- programma 's op het bureaublad om het te lanceren . Klik op de knop "Load" in de rechterbovenhoek . Navigeer in het venster dat verschijnt om de firmware -bestand op het bureaublad . Dubbelklik op het firmware bestand om het te selecteren en sluit het venster .
3

Controleer de " Stijging Read /Write Speed ​​Update" checkbox op het scherm van het programma . Klik op de knop "Opslaan" op het scherm. Klik op " Ja" in het venster pop - up bevestiging .
4

Klik op de " DriveUpdater " knop aan de bovenkant van het scherm van het programma . Klik op de knop "Load" in de rechterbovenhoek van het scherm dat verschijnt . Navigeer in het venster om de gewijzigde firmware bestand op het bureaublad , het zal een gelijkaardige naam , maar een ander achtervoegsel --- " . Spd " in plaats van hebben " . Exe , " bijvoorbeeld . Dubbelklik op het firmware bestand om het te selecteren en sluit het venster .
5

Selecteer de Blu - ray drive van de " De volgende rit zal worden bijgewerkt " drop - down menu in het nieuwe venster dat weergegeven . Klik op de "Flash" knop aan de onderkant van het venster . Klik op " Yes " op de bevestiging van pop - up venster dat verschijnt .

Wacht 6 als een voortgangsbalk verschijnt aan de onderkant van het scherm van het programma en vult in van links naar rechts . Klik op de knop " Reboot ' aan de onderkant van het scherm om de PC als de voortgangsbalk wordt vervangen door een reboot " Update voltooid " tekstregel .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe HD- Zet in een externe box…
·Wat zijn de factoren in microp…
·Hoe software opnieuw installer…
·Wat is een Athlon Processor 
·Verschillen tussen SATA en IDE…
·AGP Compatibel Videokaarten 
·Hoe je de harde schijf verwijd…
·Wat zijn de verschillende Fire…
·Hoe AVG opslaan op een cd 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Overclock mijn Radeon 8500 
·De meeste printers kunt u gewoon de stek…
·Waar komen de meeste Network Hardware pr…
·Acer Aspire 5920 T5750 Informatie 
·Hoe maak je een HP L7555 printer te inst…
·Hoe je naar de Memory Chip in de voorzij…
·Hoe kan ik een HP LaserJet 4345 Transfer…
·Hoe te Schakel Bluetooth in een PC 
·Hoe te Scenes opnemen van DVD naar een P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com