Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe maak je een Mac gebruiken
Een Mac is een soort computer die door Apple Computer . Terwijl het besturingssysteem van Apple en Microsoft Windows hebben een aantal overeenkomsten , met behulp van een Mac kan een beetje een uitdaging voor een Windows-gebruiker te zijn . Maar met enkele basisgegevens , zult u worden gebruikt om het besturingssysteem van de Apple- computer in een mum van tijd . Instructies

gebruik " Finder " 1 om een ​​toepassing te starten of te krijgen rond de computer . Klik op het bureaublad , een venster " Finder " of de " Finder " icoon om in ' Finder '. Kopen van 2

Houd een oogje op het menu van de toepassing aan de bovenkant van het scherm . Dit geeft de naam van de actieve toepassing . U kunt ook de ' Dock ' aan de onderkant van het scherm . De " Dock " houdt snelkoppelingen naar applicaties evenals mappen en bestanden . Een zwarte driehoek onder een item in " Dock ": de toepassing is geopend .
3

Maak bestanden en mappen op uw Apple-computer gemakkelijker toegankelijk . Sleep ze naar de ' Dock ' of de tabel op de bodem van ' Finder '. Houd de muisknop ingedrukt en sleep het pictogram over het bureaublad . Druk op een pictogram en sleep het naar herschikken . Om een ​​item te verwijderen , sleept u het uit ' Finder ' of ' Dock ' en verwijder uw vinger van de muis .
4

Een toepassing openen door eenmaal te klikken op het pictogram . Om te sluiten , selecteert u " File " en " Quit ". Klikken op de rode knop in de linkerbovenhoek wordt de toepassing te sluiten , maar zal niet stoppen met het .
5

Klik tweemaal met de linker muisknop om een ​​map te openen . Om terug te gaan naar de laatste map , klikt u op de knop terug in de rechterbovenhoek van het scherm . Om een ​​nieuwe map te maken , druk op de toetsen ' shift , " " command " en " N " op hetzelfde moment . Klik op de titel en typ een nieuwe naam .
6

Delete -bestanden en pictogrammen door er op te klikken en te slepen naar de prullenbak mand in de ' Dock '. Leeg de prullenmand mand permanent door op de prullenmand mand totdat het menu verschijnt .
7

Wennen aan Apple computer oplossen van problemen technieken . Probeer een herstart wanneer de dingen lopen langzaam of helemaal niet openen . Klik een keer op het menu onder de Apple en kies " Restart ". Wanneer slechts een toepassing is het hebben van een probleem , houdt de optie -toets ingedrukt en druk op het icoon toepassingen in de ' Dock '. Kies " Force Quit " in het pop -up menu .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak Foto ID-kaarten met e…
·Veiligheid Richtlijn voor Jail…
·Hoe te Scroll Up op een MacBoo…
·Hoe stop ik het Pinwheel op ee…
·Hoe Set Up WiFi Een Apple Lapt…
·Hoe het opzetten van een MacBo…
·Hoe te Turn My Macbook Into ee…
·Maximum RAM voor een Mac Book …
·Verwarming Problemen in een ni…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik praten over een webcam ? 
·Tips voor het bouwen van een gaming PC 
·Tekenen van problemen Moederbord op een …
·Hoe kan ik een HP 3845 printer voor een …
·Hoe maak je een microfoon Play Through P…
·Hoe je het papier in een HP LaserJet 230…
·Problemen met Nvidia grafische kaarten 
·Informatie over HP Color LaserJet 9500 p…
·Hoe kan ik mijn computer te gebruiken al…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com