Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe te verzamelen Classic Apple Macs
Mac liefhebbers zorg over hun computers , zeggen sommigen om een irrationele niveau . Toen Apple de Mac in 1984 , het bedrijf vond het weinig meer dan een stuk speelgoed in vergelijking met haar toenmalige top-of - the-line Lisa . Een jaar later , kon je een Lisa kopen voor weinig of niets en maak een aquarium of een mailbox van te maken . De Mac- revolutie in personal computers , en elke computer die vandaag dankt zijn bestaan ​​aan Apple . Instructies
1

Doe een beetje onderzoek naar de geschiedenis van Apple . Het partnerschap van Steve Wozniak en Steve Jobs werkt in een garage aan de eerste Apple , de eerste personal computer thuis te produceren , is het spul van legendes , nu , maar de latere aspecten zijn wetenswaardigheden , ook. De serendipiteit van Apple werknemers het nemen van een rondleiding door de Xerox- fabriek en het zien van de ' wat je ziet is wat je krijgt " grafische user interface is wat direct tot de oprichting van de eerste Mac leidde . De WYSIWYG GUI was revolutionair in een tijd waarin alle computers tekst werden gedreven . Apple heeft niet uitgevonden , maar haar leiders zag zijn potentieel . Ook leidde uiteindelijk Bill Gates om te schakelen van zijn onhandig Disk Operating System ( DOS ) naar Windows , die ondanks rechtszaak resultaten van het tegendeel , dankt zijn uitstraling aan de Mac . Kopen van 2

Beslis welk type mac u wilt verzamelen . Als u wilt laptops te verzamelen , is de kans groot dat u meer modellen te vinden in bruikbare staat dan wanneer je zoekt desktop modellen . Natuurlijk , als je gewoon wilt om de modellen te verzamelen zonder dat ze aan het werk , ofwel zal .

Start 3 maken met de Mac Portable uit 1989 als je het verzamelen van laptops . Het eigenlijk woog meer dan een desktop model en kost $ 7.300 retail . Het liep op System 6.0.4 naar 7.5.5 , dus het kan niet werken met de meeste moderne programma's , zelfs als u er een die werkt kan vinden . Als u wilt beginnen met vroege portables die werken en uit te voeren ten minste System 9 , krijgen een vroege Powerbook , zoals de 1400 . Andere portables die nog bruikbaar zijn vandaag onder meer : het Duo 2300c , 2400c , 3400c en de 5300 . Zij zijn gebaseerd op de processor 603 . Voor G3's , zijn er de Kanga , Wall Street , Wall Street II , Lombard en Pismo . Dit zijn de interne Apple codenamen die iedereen gebruikt want anders zijn ze allemaal geroepen G3 PowerBooks .
4

verzamelen desktop modellen , start de beroemdste Mac ontwerp , het " kraken cyclops . "De oorspronkelijke Macintosh werd uitgebracht in 1984 met 128K RAM . Apple hield de fundamentele look voor de basis- Mac totdat de Color Classic II in 1993 . De meeste van hen hadden kleine zwarte en witte schermen en een of twee 3,5 - inch floppy drives . De Mac SE/30 was de eerste met een floppy drive en een ingebouwde harde schijf ( 30 MB ) .
5

Start op zoek naar meer recente modellen als je wilt Macs meer compatibel met de huidige ' , s modellen. Quadras en Performa kan niet over de klassieke looks van het kraken cyclops , maar ze zullen nieuwere programma's te draaien . Bijvoorbeeld , sommige mensen zoals de originele versie van het spel Sim City , maar het zal niet draaien op nieuwere Macs . Het draait op de oudere , als je nog steeds de originele software .
6

Heb alle " rare " Macs zoals de Cube , de clamshell laptop en niet te vergeten de oorspronkelijke veelkleurige iMacs . Sommige mensen zelfs niet geïnteresseerd in computers verzamelt deze als kunstwerken .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Kan een DMG -bestand worden be…
·Kan ik verbinding met een Appl…
·Hoe te Trading Cards Maak op e…
·Hoe maak je een WAV -bestand a…
·Hoe naar de luchthaven Card iB…
·Hoe maak je een opstartdiskett…
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Afdrukken vanaf een Mac naar e…
·Hoe kan ik mijn Toolbar Terug …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om programma's voor de Apple Shortcu…
·Hoe maak je een Sharp Calculator 
·Radeon Xpress 200M Specs 
·Low Level Format & System Disk Failure 
·Hoe maak je een cartridge te vervangen i…
·Intel Pentium Processor Fast Facts 
·Kun je een USB 2.0-poort ? 
·Hoe je Toshiba 470CDT Floppy Disc Drives…
·De Verzorging van Computer Tools & Equip…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com