Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Zal een SATA 350 Werken met een Originele MacBook Pro ?
A Serial ATA ( ook wel SATA ) harde schijf is een soort computer opslagapparaat dat een bepaald type bus interface heeft . De interface is wat hecht de harde schijf op het moederbord van een computer . De SATA-interface is de opvolger van de ATA ( ook wel aangeduid EIDE ) -interface en biedt snellere doorvoer . De ATA -interface is te vinden op de harde schijven die worden gebruikt in zowel de laptop en desktop computers . De MacBook Pro
De vormfactor van alle 2,5-inch SATA-schijven is hetzelfde .

De MacBook Pro is een laptop computer vervaardigd door Apple en geïntroduceerd in 2006 . Net als de meeste andere laptop-computers ( Mac en Windows ) , de MacBook Pro maakt gebruik van een 2,5 " interne harde schijf , in plaats van de standaard 3,5 " harde schijf die wordt gevonden in desktop computers . Sinds de introductie , heeft de MacBook Pro ingeroepen Serial ATA interne harde schijven uitsluitend . Zoals Apple introduceert versies van de MacBook Pro met een snellere processor , het meestal neemt de grootte van de interne harde schijf .
De interne SATA harde schijf in een MacBook Pro

de oorspronkelijke MacBook Pro computer staat bekend als de 15 -inch Core Duo . Zoals de naam al aangeeft , de grootte van het scherm is 15 inch ( diagonaal meten ) en het beschikt over een Intel Core Duo-processor . De snelheid van de processor was ofwel 1,83 GHz of 2,0 GHz en de computer werd geprijsd op $ 1999 en $ 2400 respectievelijk . De oorspronkelijke MacBook Pro bevat een Serial ATA- schijf die was ofwel 80 GB ( de 1,83 GHz -versie ) of 100 GB ( de 2,0 GHz -model ) in grootte .
SATA 350 GB harde schijf Compatibiliteit
de harde schijven van alle Macintosh-computers heeft de Mac OS voorgeïnstalleerd .

harde schijf jargon, de grootte van een harde schijf verwijst naar de capaciteit van de schijf en niet de fysieke grootte en vormfactor . Daarom kunnen de meeste computers , waaronder de oorspronkelijke MacBook Pro een " grotere " harde schijf te accepteren . De computer is in staat om te worden opgewaardeerd naar een 350 GB schijf , maar dit vereist het openen van de computer en het fysiek verwijderen van de oude harde schijf en te vervangen door de nieuwe interne harde schijf .
Installeren van een 350 GB SATA Drive

het is niet een bijzonder moeilijke taak om de interne harde schijf vervangen in een originele MacBook Pro , maar het is een tijdrovend proces . Ten eerste zou de gegevens op de originele harde schijf moeten worden gesteund , de computer opende , het oude station verwijderd en de nieuwe drive geïnstalleerd . Dan zou je de computer weer in elkaar zetten , op te starten met behulp van een Mac OS X- installatieschijf en installeer het besturingssysteem . Vervolgens zou je moeten alle toepassingen op de nieuwe interne schijf opnieuw te installeren en uiteindelijk kopiëren van al uw persoonlijke gegevens terug op de schijf .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe te lokaliseren Hoeveel RAM…
·Hoe maak je een USB-hub gebrui…
·Hoe kan ik FLV converteren naa…
·Hoe kan ik een adresboek op ee…
·Ik kan me niet bewegen een ISO…
·Hoe de Hard Drive Veeg op een …
·Hoe kan ik weten wanneer een M…
·Hoe je Final Vinyl gebruiken M…
·Ik Heb een Wild cursor tijdens…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop instellen op een p…
·Wat is een Sonar Component 
·Hoe kan ik een verstopte Stylus printer …
·Hoe te worden geaard bij toevoegen van C…
·Mijn MacBook Pro zal niet sluiten draadl…
·Bluetooth Dongle Gebruikt 
·Hoe maak je een High Speed ​​SD-kaart om…
·Microcomputer Vs . Minicomputer 
·2,5 - GHz Intel Core 2 Duo Vs . 2,6 - GH…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com