Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe maak je verbinding een Mac Mini
Iedereen nieuw voor computers kan uiteindelijk een beetje in de war tijdens het installatieproces . Mac Minis kan nog meer verwarrend zijn , want ze zijn kleiner en zeer onconventionele vergeleken met een standaard desktop computer . Echter , Mac Mini setup is eigenlijk veel eenvoudiger dan het lijkt , is er slechts vijf eenvoudige stappen . Instructies
installatiehandleiding voor een Mac Mini
1

Zorg ervoor dat je alles hebt . Het is altijd een goed idee om dit te doen met alle elektronica die je koopt . Een standaard Mac mini wordt geleverd met de Mac Mini , een netsnoer , een DVI - naar - VGA-adapter en een adapter .

Positie 2 en sluit de voeding aan de Mac Mini . Zet de Mac mini op een bureau , of een andere plaats die u wenst te hebben . Gebruik alleen vlakke , harde ondergrond . Sluit het netsnoer aan op de voedingsadapter . Het netsnoer en de adapter kan gemakkelijk worden geïdentificeerd , aangezien zij de enige twee feitelijke snoeren die bij uw Mac Mini . Steek de leiding eind van de voedingsadapter in de juiste plek op de achterkant van de Mac Mini . Steek de leiding uiteinde van het netsnoer in een standaard geaard stopcontact of stekkerdoos .

Wire 3 het internet voor de Mac Mini . Nieuwere Mac Mini's een ingebouwde draadloze kaart hebben . Als je gaat om je Mac mini aansluiten op een bestaand draadloos netwerk , kunt u deze stap overslaan .

Sluit het ene uiteinde van een standaard Ethernet -kabel ( ziet eruit als een grote telefoonkabel ) naar de juiste plek in de rug van de Mac Mini . Sluit het andere uiteinde rechtstreeks in uw kabelmodem , DSL-modem of draadloze router , afhankelijk van uw bestaande netwerk setup .
4

Sluit een toetsenbord en muis aan de Mac Mini . Mac mini komt niet met een toetsenbord of muis . Toch zal elke standaard USB- toetsenbord en-muis werken . Sluit zowel een toetsenbord en muis aan de achterkant van de Mac mini via USB . Als u een Apple -toetsenbord , kunt u de muis aansluiten op de USB-poort op het toetsenbord en sluit het toetsenbord aan op een USB -poort aan de achterzijde van de Mac Mini .

Connect Mac Mini 5 aan een beeldscherm . Mac mini wordt standaard geleverd met een DVI - naar - VGA-adapter . U hoeft niet naar deze adapter gebruiken met een DVI-kabel . U kunt de DVI-kabel aansluit , coming out van uw monitor , direct in de achterkant van de Mac Mini . Als u gebruik maakt van een VGA-aansluiting , moet u eerst de DVI - naar - VGA- adapter aan te sluiten op de achterkant van de Mac Mini , sluit vervolgens de VGA-kabel , coming out van uw monitor , direct in de andere kant van de adapter . Als u gebruik maakt van een nieuwer type verbinding, zoals DVI , moet u een aparte adapter aanschaffen . Nadat de monitor is aangesloten op de Mac Mini , drukt op de knop op de achterkant van de Mac Mini om de computer op te starten .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Blue Snowball wordt niet herke…
·Twee schijven Stuck in een iMa…
·Hoe te gebruiken Spellingscont…
·Hoe te Sluiten Je Macbook zond…
·Hoe je iTouch applicaties op M…
·Hoe te dia converteren naar Di…
·Leopard Problemen met het toet…
·Hoe maak je verbinding een Mac…
·Waarom worden mijn sneltoetsen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe krijg ik de BIOS op mijn Dell Latitu…
·Wat is Core 2 Duo -technologie 
·Hoe te Case Fan Speeds Bedien 
·Vaio PSC Lx - 910 Inpakinstructies 
·Documenten verdwenen uit documenten op m…
·Hoe Pick Up Radio Chatter op mijn laptop…
·Hoe je Airport Extreme Wireless In een M…
·Vostro 1320 Specs 
·Hoe de RAM in een Acer Aspire M1100 Upgr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com