Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe maak je foto's, op een cd behulp Kopieer een Mac
foto's kopiëren vanaf uw Macintosh op een cd kunt u ze van de ene computer naar de andere . Met behulp van de iPhoto- applicatie , kunt u de foto's op een cd branden en ze vervolgens overbrengen van de schijf naar de andere Mac . Maar volgens Edward C. Baig , auteur van " Macs voor Dummies , ' als u wilt dat uw foto's naar een Windows-computer , moet u ze branden door de Finder applicatie . Wat je nodig hebt
iPhoto 6 of hoger
Mac OS X 10.5 of hoger
Lege CD - RW
Toon Meer Aanwijzingen
Copy met iPhoto
1

Klik op " Ga door " in het menu aan de bovenkant van het bureaublad , en klik op "Toepassingen " op het pull - down menu . kopen van 2

Dubbelklik op het iPhoto-symbool aan het draaien programma . Onder de rubriek Bibliotheek in de iPhoto zijbalk , klikt u op de tab 'Evenementen' om beelden te lokaliseren door specifieke categorieën , of klik op de tab ' Foto's ' om al uw foto's te bekijken . Klik op een individuele afbeelding om deze te markeren , of de toets " Shift " ingedrukt houden op uw toetsenbord terwijl meerdere afbeeldingen klikken om ze allemaal te benadrukken .
3

Plaats de cd - rw in uw disc drive Mac's , en klik op 'Delen' aan de bovenkant van het iPhoto menu . Klik op " Burn " op het pull - down menu om te beginnen met de foto's branden op de cd . De CD wordt automatisch uitgeworpen uit het schijfstation zodra het brandproces is voltooid .
Copy met Finder

Open iPhoto 4 . Ingedrukt houden van de "Shift" toets op uw toetsenbord , klikt u op de beelden die u wilt branden , en laat de toets "Shift " . Klik op " File " aan de bovenkant van het iPhoto menu .
5

Klik op " Exporteren " op het drop - down menu en klik op het drop-down menu naast "Kind . " Klik op " JPEG " als het bestandstype en klik op het drop - down menu naast " JPEG-kwaliteit . " Standaard wordt de JPEG-kwaliteit ingesteld op " medium ", zoals de kwaliteit van het beeld bewaart .
6

Klik op de knop " Exporteren " in de rechterbenedenhoek van het venster Foto's exporteren , en klik op het tabblad ' Bureaublad ' of het tabblad " Documenten " in de zijbalk van de pop - up venster om ofwel bestemming voor de foto's te selecteren . Klik op " OK " om te exporteren .

Druk op 7 en laat de " Command " en toets " Q" op je toetsenbord tegelijkertijd uit te sluiten van iPhoto . Klik op het Finder-symbool op dok uw scherm om een ​​nieuw venster te openen .
8

Klik op het tabblad met de geëxporteerde foto's in de navigatiekolom van de Finder 's bevat . Klik op een afzonderlijke foto om deze te markeren , of houd de toets " Shift " en klik op meerdere foto's om meerdere foto's te selecteren . Laat de toets " Shift " , en plaats de CD - RW in het schijfstation van de computer .
9

Houd de toets " Control" op uw toetsenbord en klik op de geëxporteerde foto's . Laat de toets "Control " en klik op "Branden Artikelen op schijf ' in het snelmenu om het branden te starten . Het snelmenu verschijnt naast de cursor van de muis op het scherm . De disc wordt automatisch uitgeworpen wanneer het proces is voltooid .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe kan ik twee van mijn foto'…
·Hoe te openen Locked iPads 
·Hoe maak je een Mac harde schi…
·Synchroniseren van een Android…
·Hoe Hook Up Your Toetsenbord e…
·Hoe om verwijderde bestanden t…
·Hoe kan ik meerdere System Fol…
·Logitech Gamepads die werken m…
·Hoe maak je een Mac-bureaublad…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De geschiedenis van de Logitech Pro 5000…
·Hoe maak je een Jump Drive Clean 
·Hoe maak je een Bluetooth- muis gebruike…
·Hoe weet ik of mijn externe harde schijf…
·Hoe maak je Tether een Verizon BlackBerr…
·AMD Athlon LE1640 vs Dual Core 
·Hoe een HP ZX5000 Laptop toetsenbord Ver…
·Hoe maak je een moederbord met OEM Windo…
·Laptop Beperkingen voor een Pentium 4 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com