Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe kan ik Utilities Run op Powerbook G4 vanaf een andere computer via firewire ?
Afgezien van gemeenschappelijke voordelen van hot - plug - vermogen en daisy - chaining firewire 's , met de Apple Macintosh computer , de firewire maakt het ook mogelijk te monteren meerdere computers op een Mac . Deze mogelijkheid , genaamd "target disk mode , " maakt het mogelijk om soms de falende harde schijf in een Mac op een andere Mac lezen zonder de noodzaak om de harde schijf te verwijderen . Dit maakt het mogelijk om programma's lopen van de ene Mac op een ander . Wat je nodig hebt
Tweede Apple Macintosh computer
Firewire kabel
Utilities applicatie
Toon Meer Aanwijzingen
1

Stel de tweede Apple Macintosh-computer , zodat het is klaar om te handelen als een basis voor de nutsbedrijven procedure . Start de Mac en laadt de applicatie nutsbedrijven . Als u van plan bent om Schijfhulpprogramma te gebruiken , hoeft u niet om het te laden omdat het al bestaat als onderdeel van de systeemsoftware . Ga naar de map "Programma's " en vervolgens naar de map ' Hulpprogramma's ' om Schijfhulpprogramma te vinden . Begin niet met het hulpprogramma nog . Kopen van 2

Steek de firewire kabel in de nog-niet -powered - up Powerbook G4 en in de tweede Mac . Beide hebben dezelfde firewire poort en het maakt niet uit welke kant gaat naar welke computer .
3

Open het deksel van de Powerbook G4 en druk op de start - up knop . Zodra u deze indrukt , plaatst u uw vinger op de toets " T " en houd het daar tijdens het opstarten . U kunt de "T" toets los wanneer het scherm wordt blauw en een geel - oranje firewire eenvoudige verschijnt over de blauwe en begint te stuiteren over het scherm . Dit betekent dat u met succes gelanceerd de Powerbook G4 in "target disk mode . "
4

Ga naar de tweede Mac en wacht tot het icoon van de Powerbook G4 om te verschijnen op uw bureaublad . Dit kan enkele minuten duren . Wanneer het pictogram met dezelfde naam als uw Powerbook G4 verschijnt , start uw nut toepassing, zoals Disk Utility .
5

Selecteer het pictogram van de Powerbook G4 's aan de linkerkant van het venster Schijfhulpprogramma . Dit geeft u basisinformatie over de harde schijf en bieden u gereedschappen voor fundamentele problemen onder de " Eerste Hulp " knop aan de bovenkant . Als de harde schijf is een start - up schijf, kunt u " Controleer Permissions " of " Herstel bevoegdheden . " Deze tools helpen wanneer een nieuw geïnstalleerde applicatie zorgt voor een verstoring in de Powerbook . De belangrijkste instrumenten onder " Eerste Hulp ", echter, zal "Verify Disk " en zijn "Repair Disk . " "Repair Disk " zal de Powerbook scannen op kleine problemen en vast te stellen die het kan. Het zal u waarschuwen als het niet problemen kan herstellen .
6

Gebruik de knop "Restore " als harde schijf van de Powerbook G4 's tekenen van corruptie die niet kan worden vastgesteld . Op " Restore " harde schijf van de PowerBook , sleept u het pictogram naar het gebied naast " Bron : " en sleep het tweede pictogram Mac 's , of een andere , icoon externe schijf , in het gebied rechts van de "Destination " en klik op de lagere - rechts "Restore" knop .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe je video's te maken op een…
·Mijn PowerBook G4 Maakt niet a…
·Hoe een icoon toevoegen aan he…
·Hoe te laden Mijn iPod Songs i…
·Hoe een Audio Cassette convert…
·Hoe de beveiliging resetten op…
·Hoe te Disk Permissions herste…
·Wie maakt de beste laptop ? 
·Hoe te converteren naar JPEG P…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Brother tonercartridges Recycle 
·Hoe kan ik een Non - Responsive Disk For…
·Hoe om bestanden te downloaden naar USB …
·Hoe te Stof in een iMac Minimaliseren 
·Hoe de voorklep verwijderen op een Dell …
·Hoe de Factory Bladwijzers verwijderen o…
·Hoe maak je een Vostro 1500 LCD Vervang 
·Hoe om te controleren een computer Proce…
·Hoe de Solid Amber uit-knop op een Dell …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com