Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe maak je een iMac G5 Processor Upgrade
Zoals alle Apple iMacs , de G5 iMac kost veel vervelende werk aan bijna alles repareren . Om iMacs elegant en gebruiksvriendelijk te maken , Apple gecomprimeerd veel van de technologie in een kleine ruimte . Om iets anders dan veranderen de random access memory chips doen , moet je wezen uit elkaar te halen de hele computer . Omdat de iMac G5 is gebaseerd op de PowerPC architectuur , kunt u niet upgraden naar een Intel-processor zonder letterlijk strippen van de computer en het vervangen van alles . Toch kun je de G5 iMac processor upgraden naar een beperkte mate , maar het duurt het vervangen van de gehele printplaat omdat de processor is een integraal onderdeel van het. Deze procedure is voor de eerste 17 - inch iMac G5 . Wat je
Torx T6 en T10 schroevendraaiers beelden # 1 Phillips schroevendraaier
Plastic gebruiksvoorwerp
Anti - statisch polsbandje
Replacement logic board
Need Laat meer instructies

1

Haal de stekker uit de achterkant van de iMac G5 . Leg een doek op een werktafel en leg de iMac op het scherm voorzichtig . Raak een van de schroevendraaiers om de metalen gaas op de bodem om elektriciteit te ontladen. Gebruik de polsband om uw eigen statische voorkomen opbouw die serieus de iMac kan beschadigen.

Draai 2 , maar niet verwijderen , drie kruiskopschroeven aan de onderkant metalen gaas . Gebruik de voetsteun van de iMac aan het achterste gedeelte van de computer te verhogen , verplaats deze naar jezelf. Til het uit de iMac en leg het opzij . Aan uw rechterhand ziet u de random access memory chips , die zijn plaats gehouden door een clip aan weerszijden . Trek deze clips uit de buurt van de chips om hen vrij te laten , het nemen van de RAM .
3

Verwijder het optische station van de linkerbovenhoek van je iMac met de kruiskopschroevendraaier . Het nog steeds in handen is van plastic pinnen , dus pakt u het aan de rechterzijde in de buurt van de ventilator , til deze omhoog en trek het naar rechts . Leg het opzij .
4

Ga terug naar de onderkant van de computer en draai de centrale schroef genoeg dat het raakt de klem . Gebruik het plastic gebruiksvoorwerp op de zwarte voeding connector . Het heeft twee gaten aan weerszijden . Houd het slot naar beneden , steken de gebruiksvoorwerp in het linker gat , dan is het recht om dit slot los . Trek de stekker , dan los ( niet verwijderen) de kruiskopschroeven op de voeding . Verhoog het verre uiteinde van de voeding , til het uit .
5

Maak de kleine sensor kabel langs de rand van de iMac . Gebruik uw T10 schroevendraaier de twee schroeven en aan weerszijden van de ventilatorbuis , neem dan het kanaal uit . De ventilator monteren deksel is grijs en beveiligd door twee Phillips schroeven . Verwijder deze . Verwijder twee schroeven aan weerszijden van het scherm connector , die een zwarte pull tab heeft . Til de stekker omhoog . Aan de rechterkant van de ventilator , los van de power connector , dan ontkoppelen de data connector .
6

Schakel de twee ventilator stroomkabelconnectors . Dan verplaatsen naar de plek waar de optische drive was en maak de connector die u daar vindt . Langs de rij van poorten , draai de grijze omvormer , til het paneel omhoog en maak de kabel waarmee het. In de buurt van de rand van de rij van poorten , gebruik je plastic gereedschap om de luidsprekerkabel los . Til de ventilator uit met het gereedschap , dan los de luidsprekeraansluiting . In dit zelfde gebied , los van de microfoonkabel . Trek aan plastic lipje van de AirPort- kaart om het terug te trekken uit het stopcontact. Met de AirPort- kaart uit , schakel de antenne .

Schroef 7 twee T6 schroeven uit de Bluetooth- bord , een klein , rechthoekig , groene printplaat . Van de rechterrand , verhogen dit bord omhoog, dan los de connector . Verwijderen van een totaal van negen schroeven van de printplaat , drie Phillips en zes T10 luidsprekers . Verhogen voorzichtig de printplaat door de linker en voorkomen dat het breken van de plastic pinnen . Vervang deze door een snellere processor printplaat .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe kan ik gebruikte Apple Com…
·Hoe je iMac upgraden PPC VRAM 
·Hoe naar rechts - klik op een …
·Hoe je het Finder-venster ontg…
·Moet ik me zorgen over spyware…
·Hoe je dvd toevoegen Covers na…
·Hoe maak je een Looping Audio …
·Leuke trucs met een MacBook 
·Hoe kan ik een 8.6 System Hard…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP 5510 Problemen 
·Hoe het opzetten van een wachtwoord op W…
·Toshiba eStudio 28 Specificaties 
·Macbook Track Pad Problemen 
·DDR RAM Definition 
·Hoe kan ik een Dell Vostro Screen Displa…
·Hoe maak je een Master Password Reset op…
·Hoe te Junk Clean Out van laptop toetsen…
·Wat is het verschil tussen Celeron en Pe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com