Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Waarom is de Apple Computer onderscheidt zich van andere merken van computers ?
Historisch gezien , Apple computers hebben altijd een gesloten besturingssysteem waar alleen software door Apple zijn goedgekeurd kan worden geïnstalleerd . Dit heeft Apple het product en gebruikerservaring betere controle , waardoor Apple computers zijn in principe verschillend van andere merken . De Software

Alleen computers
gemaakt door Apple kan het besturingssysteem van Apple draaien , in tegenstelling tot Windows , dat draait op veel verschillende merken van de computer . Het toestaan ​​van het besturingssysteem van Apple te draaien alleen op Apple computers geeft Apple de volledige controle over de software . Apple gebruikt dit feit om haar producten gebruiksvriendelijk met een consistent , high - tech gebruikerservaring maken .
De Hardware

Sinds Apple ontwerpt zijn eigen hardware te draaien met de software, kan het de producten en het merk beter dan zijn concurrenten te controleren . Apple gebruikt deze controle om consequent producten op de markt met een hoge kwaliteit hardware met de nadruk op goede en consistente gebruikerservaring .
De Design

Apple
gestold zijn reputatie voor superieure software en hardware met de Macintosh- lijn van computers en dan , met de terugkeer van oprichter Steve Jobs in 1997 , richtte zijn aandacht op het ontwerp van de computer zelf . Klanten die al de Macintosh software en hardware voorkeur werden nu aangeboden strak en gestroomlijnd of minimalistische designs in vele kleuren . Na 1997 , Apple computers werd meer om hun superieure design dan voor een betere operationele kenmerken bekend .
De Brand

Na 2001 , met de introductie van de iPod , Apple vertakt naar draagbare muziekspelers , telefoons en tablet computers te creëren met dezelfde aandacht voor design dat kenmerkend was voor de Apple computers . De proliferatie van dergelijke Apple producten versterkt de algehele merk Apple en de ' cool factor ' mag Apple marktaandeel te winnen in de computers , terwijl uitbreiding van haar bereik in de muziek en smartphones .
The Cost
< br >

het succes van het merk Apple , samen met de gepercipieerde superieure kwaliteiten van zijn hardware en software , maakt Apple om een premie in rekening voor haar producten . Deze premie maakt Apple tot zeer winstgevend kunnen opereren , waardoor Apple een van de meest succesvolle computer bedrijven in 2010 .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Instructies voor het toevoegen…
·Hoe de Power Manager & de PRAM…
·Heb iPads hebben ingebouwde mi…
·Hoe te verbinden Mijn TI - 83 …
·Hoe USB -poorten op de Mac lap…
·Mijn MacBook Pro zal niet slui…
·Hoe maak je verbinding een Nok…
·Hoe meer RAM toe aan mijn Mac …
·How to Get een Apple ID 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe de BIOS wijzigen voor een Compaq Pre…
·Raak Panel Specificaties 
·Hoe kan ik een externe harde - schijf fo…
·De verschillen tussen BrightView & Brigh…
·Fax probleemoplossing 
·Verschillende CPU Sockets 
·Hoe maak je een Samsung CLP300 Gebruik 
·Hoe kan ik een Kingston Memory Unlock Ca…
·Hoe Memory installeren in een Toshiba La…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com