Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
De Mac Startup Disk Vol , Zal niet downloaden
Omdat de Mac maakt het uiterst gemakkelijk voor gebruikers te creëren en importeren van films , muziek en foto's , het lijkt niet te veel te nemen voor waardevolle harde schijf ruimte te worden opgeslokt . De handeling van simpelweg het importeren van een paar films in iMovie en het kopen van een aantal tv-shows en muziek uit de iTunes Store kan uw schijf te vullen en uiteindelijk te voorkomen dat uw computer niet in staat om updates van Apple en andere bestanden downloaden . Het controleren van de aantallen

Controleer de capaciteit van uw interne schijf alsmede het controleren van de grootte van alle mappen op het door het te markeren - door er een keer op te klikken - en het selecteren van " Get Info " of " Command " en " I " van onder het menu Bestand , aan de bovenkant van het scherm . De grootte van de schijf zal worden vermeld als " Capacity " en de hoeveelheid vrije ruimte zal worden vermeld als " Beschikbare . " Zodra de hoeveelheid vrije ruimte dips onder de 5 GB , is het tijd om een ​​aantal bestanden te verwijderen .
Externe harde schijf
Een externe harde schijf kan zelden gebruikte bestanden op te slaan .

Je hebt drie opties als het gaat om het vrijmaken van ruimte . U kunt een nieuwe , grotere capaciteit interne harde schijf te installeren , gebruik een externe schijf of dvd's om enkele van uw zelden gebruikte bestanden kwijt te raken , of onnodige bestanden of gegevens die u nooit meer hoeft te verwijderen . In de meeste gevallen zult u een combinatie van verwijderen en archiveren van uw bestanden doen .
Film en Media Files
gewoon bevestigen ze volledig gekopieerd voordat u de originelen uit uw interne harde schijf, kunt u alle gegevens bestanden naar je externe schijf te kopiëren .

Open de map " Films " , dat te vinden is in de map "Home " , de binnenkant van " Gebruikers , " om te zien of er sprake is van grote bestanden die u kunt verwijderen . Als je al hebt verbrand een van uw eigen films op DVD , kunt u veilig verwijderen . Zorg ervoor dat je nooit nodig hebt om ze opnieuw te bewerken .
Downloads
U kunt archiveren zelden gebruikte gegevens op DVD's .

Ook in uw thuismap is een map met de naam ' Downloads '. Bestanden van het internet gedownload worden hier opgeslagen . Dientengevolge zijn veel van deze bestanden zijn . DMG -bestanden of upgrades die al zijn geïnstalleerd en zijn niet meer nodig . In de meeste gevallen kunt u trash de volledige inhoud van de map Downloads .
Verwijder Sommige Email

Zowel Apple Mail en Entourage /Outlook zijn berucht voor het opnemen van grote hoeveelheden van de harde schijf ruimte . Als u gebruik Apple Mail , verwijder overbodige berichten of hele mappen . Als u Microsoft Outlook of Entourage , opent u de map ' Documenten ' binnenkant van je thuismap , en open de map met de naam " Microsoft User Data . " Trash elke map die verwijst naar een eerdere versie van Office . Bijvoorbeeld , als u op dit moment gebruik van Office 2010 , dan kunt u veilig alle mappen trash die verwijzen naar een eerdere versie .
Installeer een nieuwe interne drive

Als je wil niet begint met het verwijderen mappen op uw interne harde schijf , kunt u altijd vervanging van de huidige schijf met een grotere model . Elk type Mac vereist een andere set van instructies om de drive te vervangen , maar in ieder geval moet u een back -up van de gegevens op uw interne schijf voordat u verder gaat . OS X.5 en meer met Time Machine , ingebouwde backup utility van Apple .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe Apple Genius Gebruik Zonde…
·Hoe te verbinden Mijn G4 lapto…
·Wat is een iMac -computer ? 
·Kan een Snowcat Simulator word…
·Mijn MacBook Pro -scherm niet …
·Mijn MacBook Shakes Toen ik In…
·Hoe MOD MacBook 
·Hoe te openen een iMac 
·Hoe maak je een draadloze rout…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe software te wissen van een harde sch…
·Hoe maak je BIOS op een Toshiba Satellit…
·Kan ik Sluit een MIDI naar een iPad ? 
·Hoe maak je Sluit een tv aan op een PC m…
·HP Compatible tonercartridges 
·Hoe maak je een G60 Keyboard Vervang 
·Verschil tussen Digitizer & Scanner in G…
·Hoe kan ik een HP 8430 laptop goed schoo…
·Hoe maak je een geluidskaart Vervang in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com