Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe te Tofu gebruiken op een Mac
Als je niet geniet van het lezen van tekstdocumenten in een groot raam met een enkele kolom op je Mac , zoals met de gratis TextEdit toepassing die wordt geleverd bij elke Mac geïnstalleerd , je zou liever lezen materiaal gerangschikt in kolommen , met behulp van de gratis Tofu toepassing . Tofu geeft tekst veel op dezelfde manier als een tijdschrift of krant doet - in smalle kolommen die zijn gemakkelijker te volgen dan het scannen van langere lijnen in een enkele kolom tekstdocument . U kunt het lettertype en de kleur van de tekst in Tofu aanpassen en de grootte van de kolommen en marges om uw lezing behoeften te passen . Instructies
1

Klik op 'Safari' in het Dock van je Mac naar de inheemse webbrowser te starten . Ga naar de website van Amar Sagoo 's Tofu applicatie ( amarsagoo.info ) . Download de gratis app Tofu DMG-bestand naar je Mac . Kopen van 2

Dubbelklik op het Tofu DMG-bestand in de map "Downloads" . Een Finder- venster geopend met daarin het Tofu.app bestand . Sleep de app icoon Tofu in de " Your Applications " map -pictogram om het te kopiëren naar de map van je Mac "Toepassingen" .

Klik op " Programma's " 3 in het Dock op je Mac , en vervolgens klik " Tofu " om de toepassing te starten .
4

Klik op "Bestand " van het Tofu -menu en klik op ' Nieuwe Viewer . " Een weergavevenster verschijnt . Klik op " Bestand " en klik op 'Openen'. Er wordt een dialoogvenster geopend. Klik op een map op je Mac met een document dat u wilt lezen . Klik op het bestand om het te selecteren , en klik op ' Openen '. Het document wordt geopend in het venster Tofu kijker , gerangschikt in kolommen .
5

Lees de eerste kolom en sleept u de horizontale schuifbalk naar rechts om meer kolommen te openbaren om verder te lezen . Klik op " Beeld" in het Tofu -menu en klik op ' Full Screen ' als u wilt Tofu om het volledige scherm te gebruiken om tekst te presenteren in kolommen .

Start 6 typen van de eerste letters van een woord dat u wilt zoeken , en Tofu laat u zien waar het woord in de tekst voorkomt .
7

Klik op " Tofu " uit het Tofu -menu , en klik vervolgens op ' Voorkeuren ' als u wilt wijzigen hoe Tofu geeft tekst . Klik op het tabblad ' Tekst ' , klik vervolgens op de " Preferred Font " pull - down menu , en klik vervolgens op een lettertype uit de lijst . Klik op het tabblad " Kleuren " en klik vervolgens op de " Background Color " of " Gebruik Eigen Tekst Kleur " in om de kleur van de achtergrond of de tekst te veranderen . Klik op het tabblad ' Kolommen ' en typ getallen in de kolom -en marge -instellingen om de grootte van de kolommen en marges te veranderen .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je fastboot op een Ma…
·Hoe te openen een Mac Book 
·Hoe het Aluminium Case van een…
·Hoe te Screen op afdrukken een…
·Hoe de CD-speler gebruiken op …
·Hoe een infrarood Apple Remote…
·Geschiedenis van Mac-laptops 
·Hoe maak je een schijf toevoeg…
·Hoe maak je een Macbook Air 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een ATI HD 5770 videokaart i…
·AGP Vs . PCI grafische kaart 
·Sony VAIO Kenmerken 
·Hoe te Reformat Windows 2000 Professiona…
·Hoe maak je een Power Supply Vervang in …
·Radeon 9550 Specs 
·Hoe maak je een Dial -Up telefoon kabel …
·Hoe de BIOS resetten op een HP TX1000 
·Hoe je uitschakelen Caching in CD Drives…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com