Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> All - In - One printers >> Content
Hoe kan ik een HP printer All - In-One F380 Installeer With No Fax
De HP F380 All -in - One is een inkjet printer met een ingebouwde scanner unit , die gebruikers in staat stelt om te printen , scannen en kopiëren documenten uit een enkel apparaat . Functies van de F380 is voorzien van een maximale printresolutie van 4800 x 1200 dpi , een maximale scanresolutie van 1200 x 2400 dpi en de mogelijkheid om te printen op een scala aan media , waaronder enveloppen , transparanten en etiketten . De HP F380 is ontworpen voor gebruiksgemak , en als zodanig de installatie is eenvoudig . Wat je nodig hebt
Gewoon papier
Installatie CD
Inktpatronen
Toon Meer Aanwijzingen
Installatie

Onderste de invoerlade 1 papier ( gevestigd op de voorzijde van de printer ) en uit te breiden beide papiergeleiders . Duw de inkeping boven op de klep voor de printcartridges en laat de deur open te vallen . Kopen van 2

Onderzoek de achterkant van de printer en vind de kracht de haven , vlakbij de hoek rechtsonder . Sluit de voedingsadapter aan de macht poort van de printer . Sluit het netsnoer aan op de adapter , steek de stekker in een beschikbare stopcontact .
3

Plaats gewoon papier in de invoerlade papier en schuif de papiergeleiders naar binnen tot ze zijn gelijk met de rand van de stapel papier .
4

Onderzoek de reeks knoppen aan de linkerkant van de printer . Zet de printer aan door op de eerste knop van boven . Wacht tot de inktpatroon houder te schuiven in beeld voordat u verder gaat .
5

Verwijder de cartridges uit de verpakking , inclusief de strook tape aan de onderkant van elke patroon . Controleer de printcartridge houder en zoek beide cassettesleuven . Plaats de drie-kleuren cartridge in de linker cartridge slot en duw de voorkant naar binnen totdat je voelt dat de cartridge klikt stevig op zijn plaats ; herhaal met de zwarte cartridge in de juiste sleuf . Sluit de klep voor de printcartridges en wacht tot de printer om een uitlijning testpagina genereren .
6

Til het deksel boven op de printer . Plaats de uitlijningspagina testpagina zijde naar beneden op de glasplaat ( lijn de linkerbenedenhoek van het papier met de linkerbenedenhoek van het glas ) . Druk op de knop aan de onderkant van het bedieningspaneel van de printer en wacht tot de printer op haar gerichtheid proces te voltooien .

Log 7 op uw computer en plaats de installatie-cd die meegeleverd met uw computer . Als u werkt met OS X gebruikt u de USB- kabel om de printer aan te sluiten op uw computer , voer dan het installatieprogramma toepassing . Als u werkt met Windows , voert u het installatieprogramma toepassing maar de kabel niet aan voordat u daarom wordt gevraagd dit te doen . Volg de instructies op het scherm , als je eenmaal hebt voltooid de installatie van de printersoftware , het HP- F380 is klaar voor gebruik

.

Previous: Next:
  All - In - One printers
·Hoe kan ik een All - in - One …
·Kodak All - in - One 5100 prin…
·Hoe kan ik een Dell Photo Make…
·Hoe kan ik een All - In - One …
·Problemen met een HP All - in …
·Hoe een HP kiezen All - in - O…
·Hoe kan ik een HP 6210 Fix All…
·Hoe kan ik drivers voor HP 131…
·Hoe kan ik een HP All - in - O…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om te achterhalen of mijn laptop hee…
·Hoe kan ik een laptop maken 
·Wat is de functie van een Floppy Disk ? 
·De specificaties van de iPad 
·Hoe kan ik een Lint Terug op een typemac…
·Hoe te upgraden mijn Dell laptop Process…
·Uitwerpen van een Flip Camera Van een iM…
·Hoe mappen op een Flash Drive Start 
·Draadloze Vs . Wireless Optical Mouse Co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com