Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> All - In - One printers >> Content
Instructies voor een HP PSC 1510 All -in - One
De HP PSC 1510 printer is een alles - in-een apparaat waarmee u afdrukt , scannen en foto kopieën met het basisstation . Al deze functies zijn toegankelijk via het bedieningspaneel van de printer zelf en niet het gebruik van een computer of software van derden niet nodig , tenzij je van plan bent om uw gescande afbeelding of print bewerken van een specifiek computerprogramma . Aansluiten van uw HP PSC 1510 en het genereren van kopieën , scans en afdruktaken zijn taken die de beginnende computergebruiker kan bereiken in een kwestie van minuten . Wat je nodig hebt Briefpapier van Zazzle.nl USB kabel
Toon Meer Aanwijzingen
printer installeren en instellen

Vermogen 1 op uw computer als het niet al zo in staat te stellen volledig te worden opgestart als het later nodig is in het setup-proces .

uitpakken 2 uw printer als het een nieuwe aankoop door het verwijderen van alle tape , karton en verpakkingsmateriaal uit het apparaat . Scheid alle materialen die in de doos op een tafel of in een open ruimte van de vloer voor een gemakkelijke toegang en identificatie.

Plaats 3 uw printer in zijn beoogde plek op je bureau of werkplek , maar laat het bleek voor een gemakkelijke toegang tot zowel de voor-en achterkant panelen totdat de installatie is voltooid .
4

Bevestig overlay van uw bedieningspaneel. Dit ziet eruit als een sticker , maar deze vastklikt op het bedieningspaneel van de printer met de zichtbare rand - tabs in plaats van een kleefmiddel . Vergrendel het paneel op zijn plaats terwijl het vermijden van het indrukken van de knoppen op het bedieningspaneel .

Steek 5 in de netsnoeren . Er zijn twee kabels meegeleverd bij de printer . Men kan rechtstreeks op de achterkant van de printer en bevat een transformator doos , terwijl de andere stekers in de doos transformator aan het ene uiteinde en een standaard huishoudelijk stopcontact aan de andere .

Turn 6 op de printer door op de power -knop en de belasting 8-1/2-inch met 11 - inch papier in de papierlade .
7

Open de voorklep van de printer . Het bevindt zich onder de scanner bed en kijkt vanaf de voorkant van het toestel wanneer de vangst lade papier wordt verlaagd .
8

Installeer de inktpatronen bij de printer door het verwijderen van de tape van de cartridges en vervolgens snapping elk in zijn respectievelijke lade binnen de printer . Als de cartridges zijn geïnstalleerd en de deur dicht , zal een inktcartridge uitlijningspagina .

Plaats 9 afdrukken van de uitlijningspagina op de scanner bed . Volg de instructies op de uitlijningspagina in verwijzing naar papier plaatsing op de scanner . Druk op de " Start Scan" knop op uw toestel en wacht tot het aanpassingsproces te concluderen .
10

Plaats de meegeleverde software- cd in het cd - rom- station van uw computer . Als u niet meer over de software schijven meegeleverd bij de printer , de HP website biedt software en driver downloads voor de PSC 1510 . Volg de installatie van de software wordt gevraagd totdat je de opdracht krijgt voor het aansluiten van een USB-kabel op de printer .
11

Steek de USB-kabel in de USB- poort op uw computer en vervolgens in de achterkant van de printer . Een nieuwe of eerder gebruikte USB-kabel kan worden aangesloten op de 1510 aangezien het niet voorziet in een door de fabrikant meegeleverde kabel . Volg de resterende software-installatie aanwijzingen totdat u verteld installatie is voltooid .
Afdrukken, scannen en kopiëren
12

Klik op " Bestand " , gevolgd door " Print" en selecteer de HP PSC 1510 in het dialoogvenster printer . Je bent nu klaar om informatie van het web of documenten en foto's gemaakt en bewerkt in programma's van uw computer af te drukken .

Plaats 13 een foto of document op de scanner bed . Druk op de knop "Start Scan " knop op uw all - in-een apparaat op een scan in standaard scanprogramma op uw computer te starten . Als u een afbeelding of document in een scanner - compatibele editing programma dat al is geopend op uw bureaublad te scannen , klikt u op "Bestand " , gevolgd door " Import " en selecteer de 1510 om de scan te starten.
14

Plaats de foto of het document dat u wilt kopiëren op de scanner bed en druk op "Start zwart exemplaar " of "Start kleurenkopie " om een enkel exemplaar te beginnen . Druk op de knop " Exemplaren " tot negen keer voorafgaand aan het starten van een kopieeropdracht om meerdere kopieën van een document of foto triggeren . Een klein LCD- display op het apparaat wijst u op hoeveel exemplaren u hebt gekozen te genereren .

Previous: Next:
  All - In - One printers
·Dell All - in - One Printer Pr…
·Hoe Vergelijk All - In-One Sca…
·Hoe te installeren HP All in O…
·Hoe de telefaxapparaat Problem…
·Hoe te herstellen & Problemen …
·Hoe kan ik een afbeelding op S…
·Hoe de Repeat Alignment Proble…
·Hoe kan ik een HP Photosmart C…
·Hoe faxen op een Lexmark X5470…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
  Hardware Articles
·Microfiche Scanning Software 
·Imac Video 256 Vs . 512 
·Hoe maak je een computer Online Met Free…
·Hoe te Connect Computer Audio op een tv 
·Hoe de BIOS Password Reset op een Toshib…
·Hoe Hook Up een PS2 -toetsenbord met een…
·VGA naar Composite Conversie 
·GE 2.0 USB Hub Tech Specs 
·Wat is de beste grafische kaart voor mij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com