Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Computerstoring >> PC Problemen oplossen >> Content
Wat betekent het hangslot Mean op mijn computer ?
Hangslot symbolen zijn eenvoudig genoeg om te begrijpen door zelf. Open betekent unlocked ; gesloten betekent vergrendeld. Echter , een hangslot symbool ergens op de computer geeft aan een van de vele mogelijkheden . Enkele betekenissen voor hangsloten gemeenschappelijk zijn, terwijl de rest zijn gemakkelijk bepaald met een beetje onderzoek . Grote Knippert hangslot

Een grote , knipperende blauwe en witte hangslot symbool op uw scherm is waarschijnlijk een beetje zenuwslopend , maar het maakt niet garandeert veel bezorgdheid , omdat het probleem is met uw monitor , niet uw harde schijf , besturingssysteem of software . Sommige LCD-monitoren , met name van Dell , hebben een glitch in hen die dit symbool triggers . Er zijn een aantal doe - het-zelf- methoden die dit probleem kan oplossen . Online technische hulp websites als IT Queries , Paul 's Travel Pictures en Microsoft Answers beweren dat het aanpassen schermresolutie meestal lost het probleem op . Verander uw scherm naar een andere resolutie en dan terug naar uw voorkeursinstellingen . IT Query heeft ook geconstateerd dat het houden en te drukken op het scherm menu- toets of houdt het kanaal omhoog -knop gelijktijdig met de volume knop omhoog of omlaag werken . Als u het probleem niet kunt oplossen , contact opnemen met de fabrikant van de monitor . Het kan nodig zijn een vervanging of reparatie .
Padlocked Bestanden en mappen

Als u bestanden delen op een Windows-netwerk , soms sommige bestandspictogrammen kleine hangsloten weer op hen . Deze symbolen geven aan dat de bestanden worden beperkt en dat alleen bepaalde gebruikers toegang tot hen. Als u toegang hebt tot de bestanden en wil de beperkingen op te heffen of te wijzigen , klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies ' delen met . " Vervolgens naar wens aanpassen , ofwel het verwijderen van beperkingen of het maken van de bestanden die alleen toegankelijk is voor opgegeven netwerkgebruikers .
Hangslot in Internet Browser

internetbrowsers
weer een hangslotje hetzij in de adresbalk of de taakbalk wanneer u beveiligde websites die URL's die beginnen met " https://" in te voeren . Voorbeelden zijn bank-of shopping sites die gevoelige informatie. Web browsers geven beveiligingsgegevens van een website wanneer u op het pictogram . Onderzoeken " help" bronnen van uw browser om verder te begrijpen hoe deze functie werkt . Als je niet weet waar te kijken , drukt u op de F1-toets op de PC toetsenbord of " Command " en "?" op Macs terwijl de browser is geopend om toegang te krijgen browser hulp .
hangslot in een programma

Diverse programma's kon een hangslot symbool gebruiken om de voor de hand aan te geven . Als het slot , kan dit aangeven dat er iets is vergrendeld of beveiligd , het tegendeel is waar als het hangslot open is . Het kon aangeven of u de toegang tot bepaalde bestanden , activiteiten of instellingen hebben . Het kan ook u laten zien of een verbinding die u gebruikt veilig is . Raadpleeg de fabrikant van uw software om de betekenis te bevestigen .
Virus of andere malware

Het is mogelijk dat het symbool zie je niet betekent helemaal niets , behalve dat een beschadigd bestand of programma op uw computer . Houd uw besturingssysteem en anti - virus software bijgewerkt om te voorkomen en oplossen van invasieve problemen zoals deze .

Previous: Next:
  PC Problemen oplossen
·Bootable Disk Repair Tools 
·Een leeg scherm na een Systeem…
·Hoe te solderen een Fine - pit…
·Hoe Clean Up Your Mac als het …
·Waarom is mijn computer is tra…
·Stappen om een ​​computer te h…
·Hoe maak je een Zango Toolbar …
·Waarom heeft niet de muis , to…
·Hoe maak je een computer Reboo…
  Related Articles
Hoe de Windows Genuine Advantage Notific…
Hoe de Grum Trojan Horse verwijderen 
Hoe de lookfor homepage kaper Uninstall 
Hoe de Navidad Trojan Virus verwijderen 
Hoe de DriveCleaner Rogue Security Progr…
Hoe te verwijderen van de Yahoo Search B…
Hoe de Dogpile Search Program Uninstall 
Hoe je Office 2003 verwijderen zonder de…
Hoe de Vista Transformation Pack Uninsta…
  Computerstoring Articles
·Hoe kan ik een LBL Bestand openen 
·Hoe een eMachines laptop herformatteren 
·Hoe om verwijderde bestanden met behulp …
·Hoe te Wininet.dll zoeken in Vista 
·Hoe een Onleesbare harde schijf herstell…
·Hoe te WebWatcher Detect 
·Ik kan niet horen van een microfoon opna…
·Hoe maak je een Windows XP -wachtwoord t…
·Hoe je Java Script inschakelen in uw bro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com