Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Computerstoring >> Uninstall Hardware & Software >> Content
Hoe de Grum Trojan Horse verwijderen
Windows besturingssystemen van Microsoft's zijn berucht geworden voor de vele virussen en malware-toepassingen die in staat zijn te infecteren het systeem . Een dergelijke dreiging is het Grum Paard van Troje . Net als de meeste Trojaanse paarden , de Grum Trojan vermomt zich als een onschuldige e-mailbijlage of internet downloaden . Een aanval door het Grum Paard van Troje doet zich voor als een uitnodiging die afkomstig is van Microsoft om de bèta 2 -versie van Microsoft's Internet Explorer 7.0 te downloaden . De e-mail zal worden vermomd als een Internet Explorer downloaden van admin@microsoft.com . Het zal " Internet Explorer 7 Downloads ' in de onderwerpregel en de body van de e-mail wordt een beeld nodigen u uit om deze download te maken bevatten . Als u op deze afbeelding klikt , zal een bestand genaamd " ie7.0.exe " worden gedownload . Deze trojan downloader zal uw computer te infecteren met het Win32.Grum worm . Instructies
Schakel Systeemherstel
1

Schakel Systeemherstel om de computer te verhinderen terug te keren naar de vorige instellingen nadat u de Grum Trojan-virus hebt verwijderd . Hier is hoe :

Klik 2 op de START- knop in de linkerbenedenhoek van het bureaublad . Volgende , klik met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en klik op EIGENSCHAPPEN .
3

Selecteer het tabblad Systeemherstel in het venster Eigenschappen . Controleer de optie gelabeld Systeemherstel uitschakelen . Klik op TOEPASSEN .
4

Klik YES om alle opgeslagen herstelpunten verwijderen . Klik op OK . Systeemherstel is nu uitgeschakeld . ( BELANGRIJK : zie onderstaande waarschuwing )
Verwijder de Grum Paard van Troje
5

Herstart de computer in de Veilige modus . Veilige modus kan worden gestart door op de F8-toets op uw toetsenbord terwijl de computer wordt opgestart , en selecteer vervolgens de optie " Veilige modus " .
6

Klik op de START-knop en klik op RUN . Zodra het Run venster verschijnt , typ " regedit " en klik op " OK . " Dit zal de Register-editor te openen
7

Gebruik het plusteken om naar de volgende registervermelding : . . HKEY_LOCAL_MACHINE \\ Software \\ Microsoft \\ Windows \\ CurrentVersion \\ Run
8

klik met de rechtermuisknop op de volgende vermelding , en verwijder deze vervolgens : . \\ Documents and Settings \\ gebruikersnaam : Firewall automatische setup = % Gebruiker Temp % \\ winlogon.exe ' ( % UserTemp % de map Temp , die meestal gevestigd in C vertegenwoordigt \\ Local Settings \\ Temp )
9

Herhaal bovenstaande stap voor de volgende registervermelding : . . HKEY_CURRENT_USER \\ Software \\ Microsoft \\ Windows \\ CurrentVersion \\ Run

Sluiten 10 de register-editor . Vervolgens herstart de computer in de normale modus . Run een up -to - date antivirusprogramma om te controleren of uw computer is schoon .
11

Zet je Systeemherstel weer aan . En jij bent gedaan !

Previous: Next:
  Uninstall Hardware & Software
·Hoe maak je een Registry Power…
·Hoe kan ik iTunes volledig ver…
·Hoe naar Home & Student versie…
·Hoe te verwijderen Alle AVG- b…
·Hoe de lookfor homepage kaper …
·Hoe te Veoh verwijderen 
·Hoe de Recovery Manager op HP …
·Hoe kan ik Windows XP Pro X64 …
·Hoe verwijder ik het toetsenbo…
  Related Articles
Hoe de Windows Genuine Advantage Notific…
Hoe gebruik CCleaner om programma's te v…
Hoe de lookfor homepage kaper Uninstall 
Hoe om programma's Met behulp van Progra…
Hoe de Navidad Trojan Virus verwijderen 
Hoe de DriveCleaner Rogue Security Progr…
Hoe te verwijderen Malware : Uninstall C…
Adware Hoe te verwijderen 
Hoe je MSN Toolbar verwijderen 
  Computerstoring Articles
·Hoe om documenten van een laptop harde s…
·Problemen oplossen & Diagnose van een PC…
·Hoe MP3 Software converteren naar MR4 
·Hoe te Ntuser gegevens 
·Hoe Fix geen VGA signaal 
·Hoe sla ik mijn Roadrunner Webmail verge…
·Hoe te verwijderen Nero Coveredextension…
·Hoe vindt u de Proxy Server poortnummer …
·Hoe een File Type zichtbaar maken op het…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com