Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Computerstoring >> Uninstall Hardware & Software >> Content
Adware Hoe te verwijderen
Het is belangrijk om adware te verwijderen om niet alleen uw privacy , maar uw computer systeem, alsmede bescherming . Adware is een software applicatie die automatisch downloads , toneelstukken of displays advertenties op uw pc . Sommige adware programma's kunnen zelfs pop - up advertenties weer te geven voor valse anti - spyware programma's die nog meer kwaad zal doen . Veel adware-toepassingen zijn moeilijk te detecteren en te verwijderen , zodat u het sterk aanbevolen om adware gebruik van programma's die speciaal voor dit doel ontwikkeld verwijderen . Instructies
Met HijackThis
1

Gebruik dit populaire diagnostisch instrument om niet alleen adware programma's detecteren en verwijderen , maar ook om het systeem processen op de achtergrond draaien die kunnen worden veroorzaakt een adware infectie te verwijderen . < Br >

Download HijackThis naar een map van haar eigen op je PC ( zie bronnen hieronder ) 2 . Behouden deze map speciaal voor HijackThis . Installeer het programma op uw pc .

Open HijackThis 3 . Klik op de knop met de tekst " Geen van de bovenstaande , gewoon beginnen met het programma . " Dit brengt u naar het scherm krijgen . Controleer de optie label " Maak backups vóór de vaststelling items . " Dit zal een back- up alles wat je kiest om te verwijderen zodat u in staat om het te herstellen als u later besluit dat u nodig hebt om zullen zijn .
4

Do een volledige systeemscan uit . Zodra de scan is voltooid , zal HijackThis presenteren u met een log van alle potentieel gevaarlijke applicaties en processen op uw pc . Klik op de knop " OPSLAAN LOG ' op dit log bestand op te slaan .
5

Gebruik de Online HiJackThis Analyzer tool om je logs te analyseren ( zie bronnen hieronder ) . Kopieer en plak de volledige log in de HiJackThis Analyzer .
6

Kennis te nemen van de log entries die geïdentificeerd worden als schadelijk . Om deze schadelijke log entries te verwijderen , plaatst u een vinkje tegen de specifieke toepassing of het proces , en klik op ' Fix Checked . '
Met Ad - Aware 2007
7

Download Ad - Aware 2007 en installeer deze op uw computer . Open het geïnstalleerde programma door te dubbelklikken op het pictogram op uw bureaublad . Een registratie scherm moeten verschijnen . Klik op "Annuleren" om dit scherm te omzeilen ( zie bronnen hieronder ) .
8

Klik op de " Web Update " knop om de nieuwste malware- definities te downloaden . Nadat de update is voltooid , klik op "OK " om terug te keren naar het statusscherm van Ad-Aware .
9

Klik op de " Scan" knop om een ​​systeem scan te starten . Selecteer de " Full Scan optie " om uw hele harde schijf te scannen . Ad - Aware zal nu uw computer te scannen op adware- programma's .
10

Klik op de "Select All Objects " optie en selecteer " Verwijderen of Quarantaine . " Klik op " Finish "om het proces te voltooien .
gebruik Spybot Search and Destroy
11

Download Spybot Search and Destroy en installeer deze op uw computer ( zie Bronnen hieronder ) . Dubbelklik op het Spybot Search and Destroy pictogram om de installatie te starten .
12

Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien . Naar het scherm met de naam " Selecteer Toevoeging Taken , " zorg ervoor dat de optie label controleren " Met systeem beveiliging instellingen ( Tea Timer ) . " Dit zal real - time bescherming bieden tegen onbevoegde wijzigingen in het register . Voltooi de installatiewizard .
13

Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad Spybot om het programma te openen . Selecteer de optie label " Maak reservekopie van het register . " Klik op " Next . " Op het volgende scherm wordt u gevraagd om updates te downloaden .

Klik op " Zoeken naar updates " 14 en downloaden alle benodigde updates . Klik op " Next . " Op het volgende scherm klikt u op " immuniseren dit systeem " om Internet Explorer te voorkomen dat het downloaden van schadelijke programma's .

Klik 15 'Volgende' om door te gaan . Uw instellingen zijn nu geconfigureerd , en u kunt uw computer te scannen op schadelijke programma's .
16

Open Spybot Search and Destroy en klik op " Controleer op problemen . " Na het programma scant uw computer , klik " Fix geselecteerde problemen . "

Previous: Next:
  Uninstall Hardware & Software
·Waarom zijn er bestanden van h…
·Hoe te verwijderen Rundll32 
·Hoe te verwijderen & opnieuw i…
·Hoe kan ik iTunes installeren …
·Om een ​​beveiligd programma o…
·Hoe te Miku Subs verwijderen 
·Hoe maak je een Twain Driver U…
·Hoe te verwijderen Adobe Creat…
·Hoe kan ik Windows Media Playe…
  Related Articles
Hoe de Windows Genuine Advantage Notific…
Hoe gebruik CCleaner om programma's te v…
Hoe de Grum Trojan Horse verwijderen 
Hoe de lookfor homepage kaper Uninstall 
Hoe om programma's Met behulp van Progra…
Hoe de Navidad Trojan Virus verwijderen 
Hoe de DriveCleaner Rogue Security Progr…
Hoe te verwijderen Malware : Uninstall C…
Hoe je MSN Toolbar verwijderen 
  Computerstoring Articles
·Waarom wordt mijn Dell Dimension E310 De…
·Meest voorkomende hardwareproblemen 
·Laptop Video Problemen 
·Compatibiliteit probleem met Quicken Ren…
·Hoe te converteren Hi-Def Audio 
·Hoe de Comcast Toolbar installeren 
·Hoe maak je een Master Boot Record wisse…
·Hoe te Flac -bestanden converteren naar …
·Android : Hoe SYM Symbolen bewerken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com