Opvolger HTC One M8 komt mogelijk in twee formaten

Dat blijkt uit gelekte beelden van lekker Evleaks. Hoewel de knop op het grotere toestel ook gewoon een home-knop zou kunnen zijn, lijkt dat onwaarschijnlijk. HTC rust zijn toestellen al jaren niet meer uit met fysieke navigatieknoppen. 

De nieuwe toestellen hebben verder veel weg van HTC’s voorgaande vlaggenschepen. Wel lijken de speakers aan de boven- en onderkant te ontbreken. De zijkanten zijn afgerond en de selfiecamera van het toestel is in het midden geplaatst. De camera bij vorige HTC-toestellen zat meer aan de zijkant. 

Als het nieuwe vlaggenschip van HTC inderdaad in twee formaten komt, zou dat eerdere geruchten verklaren. Diverse websites spraken van een 5 inch-scherm met een full hd-resolutie van 1920 x 1080 pixels, terwijl er eerder berichten de ronde deden van een 5,5 inch-scherm met een qhd-resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het toestel zou verder de Snapdragon 810-processor en 3 GB aan werkgeheugen krijgen.

De smartphone wordt waarschijnlijk op 1 maart gepresenteerd in Barcelona, voorafgaand aan techbeurs Mobile World Congress.

Bekijk alle verwachtingen van MWC

Bekijk de beste smartphones van 2014

Review: HTC One M8 met één groot nadeel

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>