‘Apple plant meerdere modellen van smartwatch’

'Apple plant meerdere modellen van smartwatch'

De uitvoeringen gaan naar verluidt verschillende prijssegmenten bedienen, zo meldt Recode op basis van anonieme bronnen. Diezelfde website berichtte onlangs nog dat Apple’s slimme horloge pas in 2015 op de markt zou komen. 

Het gerucht gaat dat de smartwatch al op 9 september wordt onthuld, samen met de iPhone 6.

Apple zou denken aan een prijs van vierhonderd dollar voor een van de modellen, omgerekend iets meer dan driehonderd euro, al is het prijsbeleid volgens Recode nog niet definitief vastgesteld. Er zou ook gedacht worden aan een model met een lagere prijs. 

De gemiddelde prijs van een smartwatch ligt momenteel rond de tweehonderd euro, maar Samsung kondigde onlangs al een nieuw model aan voor 399 euro, de Galaxy Gear S. Die smartwatch biedt echter ruimte voor een eigen simkaart.

iWatch: Alle geruchten over de vermeende smartwatch van Apple

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>