LG presenteert opvolger G2 op 27 mei

LG presenteert opvolger G2 op 27 meiFoto:  Getty Images

Dat blijkt uit uitnodigingen die zijn verstuurd naar Amerikaanse media, meldt The Verge.

Bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers liet LG al weten dat de G3 in het tweede kwartaal wordt gepresenteerd, dus er lijkt weinig twijfel te bestaan dat dit eind mei zal gebeuren.

Volgens eerdere geruchten krijgt het toestel een 5,5 inch-scherm met een qhd-resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Het zou daarmee de eerste telefoon van een grote fabrikant zijn die overstapt naar de hogere resolutie.

Net als bij de G2 zouden de knoppen van het toestel op de achterkant onder de cameralens zitten. De octacore-processor zou een rekenkracht 2,2 GHz hebben en het toestel zou een vingerafdrukscanner krijgen, net als toestellen van HTC, Samsung en Apple.

Tegenover de Franse site Les Numeriques maakte LG deze week bekend dat zijn Android Wear-smartwatch in juni in de verkoop gaat. De G Watch krijgt een prijs van 199 euro en verschijnt in het zwart en goud.

Lees meer over Android Wear

Overzicht: alle geruchten rond de LG G3

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>