Siri komt mogelijk naar Apple TV

Siri komt mogelijk naar Apple TV Foto:  Getty Images

Dat blijkt uit een stukje code uit iOS 7.1, meldt 9to5Mac

In de code wordt een nieuw apparaat aangeduid met het cijfer ’3′, dat voorheen nog niet zo was. Het besturingssysteem van de Apple TV, dat gebaseerd is op iOS, wordt door Apple al een tijd lang in broncodes aangeduid met dat cijfer. Siri is nu alleen nog te gebruiken op de iPad, iPhone en iPod Touch. 

Volgens verschillende berichten zou Apple dit jaar een nieuwe Apple TV aan gaan kondigen, die nog voor de kerst op de markt zou verschijnen. 

De nieuwe Apple TV zou een snellere processor krijgen, maar bovenal een verbeterde interface. Die nieuwe interface moet het makkelijker maken om te navigeren tussen tv-series, films en andere online content​.

Onlangs nam Apple het bedrijf Novauris over, om de stemherkenning van Siri te verbeteren. Apple zou hard aan het werk zijn om Siri slimmer te maken, omdat Siri erg belangrijk wordt voor de iWatch.

Apple in 2013: recordverkoop maar minder winst

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>