Review: Sony WF-1000XM3

Draadloze oordoppen hebben in relatief korte tijd grote stappen vooruit gezet wat betreft audiokwaliteit en draagcomfort. Met de WF-1000XM3-doppen wil Sony ook in dit segment koploper zijn, net zoals het is met zijn volwaardige koptelefoons.

Ruisonderdrukking is aanwezig en blijkt – ook in zo’n kleine vorm – uitstekend te werken. Handig: door een vinger op een van de dopjes te leggen, kunt u kort uw omgeving weer horen. Ze hebben een luxe uitstraling, wat ook wel mag voor de prijs. Sony kiest duidelijk niet voor de sportieve look. Maar dat heeft ook nadelen. Zo is deze headset niet waterbestendig en ontbreken de bekende plastic vleugeltjes, die bij concurrenten de dopjes beter in de oorschelp laten klemmen. Gevolg is dat de WF-1000XM3-doppen sneller uit het oor kunnen vallen, zelfs al zitten er zes verschillende opzetstukjes bij. Gezien de hoge prijs niet zo’n fijne gedachte.

Conclusie

Geluidskwaliteit en ruisonderdrukking top, pasvorm en prijs minder.

Adviesprijs: € 250,–

Voor meer informatie: https://www.sony.nl/electronics/truly-wireless/wf-1000xm3

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>