Review: Microsoft Wireless Display Adapter

Even snel iets op het beeld van uw televisie of monitor toveren zonder een kabeltje aan te hoeven sluiten, dat is wat de Microsoft Wireless Display Adapter belooft. De praktijk is echter weerbarstiger, althans wat betreft het aansluiten.

Het kabeltje voor de monitor of tv heeft een hdmi- en een usb-aansluiting, waarbij die laatste zorgt voor de voeding. De usb-voeding van ons testscherm blijkt echter ontoereikend, waardoor we een losse usb-voedingsadapter moeten aansluiten. Als het eenmaal werkt, kunnen we het scherm verbinden met een laptop met Windows 8.x of 10. Ook kunt u het koppelen aan een telefoon met Miracast. Het werkt zonder vertragingen, zelfs YouTube-filmpjes in full-hd worden zonder vertragingen afgespeeld. Dat maakt dit ook een ideaal product om bijvoorbeeld Uitzending Gemist of websites direct op uw televisie te bekijken.

Conclusie

Makkelijk, draadloos projecteren op tv of beeldscherm.

Adviesprijs: € 59,95

Voor meer informatie: www.microsoft.nl

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>