Review: KEF M500

KEF is bij audioliefhebbers vooral bekend van de uitstekende luidsprekers, niet alleen voor thuisgebruik, maar ook voor gebruik als referentie, bijvoorbeeld bij het opnemen van een muziekalbum. Hoofdtelefoons zijn een relatief nieuwe productcategorie.

Eerder zagen we op deze pagina’s al de M100 in-ears voorbijkomen, nu is het de beurt aan het topmodel, de M500. Door het gebruik van aluminium is dit een lekker licht exemplaar. Dat is niet alleen prettig tijdens het dragen, ook als hij in een tas gestopt moet worden, is dat mooi meegenomen. U kunt hem dan overigens ook prima inklappen en in de meegeleverde beschermende doosje doen. De hele constructie is wel dermate rigide dat het verstellen van de hoofdband niet enorm soepel gaat. Is dat eenmaal gelukt, dan zit deze hoofdtelefoon erg prettig. De geluidskwaliteit is eveneens dik in orde. Het geluidsbeeld is ruimtelijk, krachtig en met veel detail.

Conclusie

Dure, maar erg goed klinkende design-hoofdtelefoon.

Adviesprijs: € 299,–

Voor meer informatie: www.kef.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>