Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Wordperfect 12 Gebruik
WordPerfect 12 is een krachtige tekstverwerker die u toelaat om alles, van eenvoudige brieven aan romans te creëren . U kunt ook WordPerfect gebruiken om nieuwsbrieven , wenskaarten , tekenen en een aantal andere DTP- documenten te maken . WordPerfect 12 stelt gebruikers in staat om op te slaan in de populaire Adobe PDF -formaat , die het gemakkelijk om e - books voor zichzelf publicatie te creëren maakt . Leer hoe u kunt gebruik maken van de krachtige tools in WordPerfect 12 te ontwerpen en te creëren zowat elk type document dat u zich kunt voorstellen . Wat je nodig hebt
WordPerfect 12
Toon Meer Aanwijzingen
Werken met sjablonen

Open WordPerfect 1 en ga naar het menu "Bestand " . Kies de " Nieuw" commando en beslissen of u wilt een leeg document te openen of beginnen met een sjabloon . Als u een nieuwsbrief , wenskaart , banner of andere DTP- document begaat en u niet bekend bent met het werken van de grond af bent , overwegen de opening een van de templates WordPerfect biedt voor deze soorten projecten . Kopen van 2

Wijzig uw sjabloon om uw behoeften te passen . WordPerfect sjablonen hebben generische tekst en afbeeldingen op zijn plaats om elke sjabloon illustreren . Selecteer de generieke tekst in de sjabloon , verwijder het en vervang het met uw eigen tekst . U kunt hetzelfde lettertype formaat te houden of gebruik het menu "Format " om het lettertype , grootte en kleur veranderen om uw behoeften aan te passen .
3

Selecteer alle afbeeldingen in de sjabloon en hetzij verwijderen hen of ga naar het menu "Invoegen" en kies "Beeld ". Dit zal u laten op uw computer naar de map waar u uw afbeeldingen opslaan . Selecteer de afbeelding die u wilt gebruiken om de generieke afbeelding te vervangen in de WordPerfect sjabloon .
4

Sla uw document , hetzij als een WordPerfect-document , een Microsoft Word-document , een RTF- document of zelfs een Adobe PDF . Doe dit door te gaan naar het menu "Bestand " en het kiezen van de "Opslaan als " commando .
Maak een tekstdocument From Scratch
5

Ga naar de " File " menu en kies" Nieuw . " Dit biedt u een nieuw leeg document opgemaakt met lettertype Times New Roman en een-inch marges . Ga naar het menu ' Pagina-indeling " en selecteer" Marges "om uw boven, onder , links en rechts marges waar je ze wilt hebben .
6

Format uw lettertype via het menu lettertype . Selecteer het lettertype dat u wilt gebruiken , kiest u de gewenste grootte van het lettertype te zijn en de kleur van het lettertype van dit dialoogvenster .
Instellingen 7

Gebruik " Paragraaf " om uw eerste lijn in te stellen streepje naar 0.5 of 0.25 als u wilt dat het streepje automatisch wanneer u de toets "Enter " te raken . Laat deze instelling als niemand als u wilt laten inspringen met de toets " Tab " . Kies uw regelafstand en tekst rechtvaardiging van dit dialoogvenster ook.

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een document opent…
·Hoe maak je een hyperlink invo…
·Hoe te Uitsnede Type in Photos…
·Hoe te X2 schrijven in Word 20…
·Hoe je verloren Word- bestande…
·Hoe maak je Hyperlinks in een …
·Hoe te SmartArt gebruiken in W…
·Hoe te Index Kaarten maken in …
·Hoe te werken met macro in een…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een bladwijzer invoegen in e…
·Hoe je Zip bestanden uitpakken naar een …
·Hoe je Java updates verwijderen 
·Hoe te Glass Blocks in Photoshop 
·Hoe maak je een Tweeluik in Photoshop Ma…
·Hoe te FL Studio Skins Installeer 
·Hoe PDF-bestanden converteren naar tekst…
·Hoe maak je een grafiek met Microsoft Wo…
·Wat is MS Office Word ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com