Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe je verloren Word- bestanden te herstellen
Microsoft Word stelt gebruikers in staat om documenten te creëren worden opgeslagen in de computer of afgedrukt in de papieren exemplaren. Word-bestanden zijn enkele van de belangrijkste documenten voor veel computergebruikers , dat is waarom het verliezen is hen kan worden verwoestende . Er zijn echter verschillende manieren om verloren Word- bestanden te herstellen , zoals het herstel van hen vanuit de Prullenbak of te herstellen met behulp van software van derden . Instructies
1

zoeken voor uw Word-bestand . Vóór het uitvoeren van herstel procedures , controleert of het bestand per ongeluk werd overgebracht naar een nieuwe locatie . Klik op " Start " en vervolgens "Zoeken . " Kopen van 2

Preciseer uw zoekopdracht door het selecteren van " Documenten ( tekstverwerking , spreadsheets , etc. ) . " Selecteer de " laatste keer werd gewijzigd " uit de beschikbare opties . Als je niet meer weet wanneer het laatst is gewijzigd , selecteert u " Weet niet meer " uit de opties . In het zoekvak , voer de bestandsnaam . Als u op zoek bent naar verschillende Word- bestanden , type " * . Doc . "
3

Ontdek de " Prullenbak " wanneer Stap 2 levert geen enkel positief resultaat . Zoek het Word-bestand onder de verwijderde bestanden . Als u de bestandsnaam van het Word-document weten , klik dan op een bestand en typ de beginletters van de naam van het ontbrekende bestand . Dit zal u naar het bestand dat je zoekt .
4

Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Restore " om het document op de oorspronkelijke locatie te verplaatsen . Als u niet in staat om het te vinden , moet het zijn verwijderd uit de Prullenbak .
5

Installeer een recovery software programma . Er zijn veel van deze beschikbaar zijn op het internet , en de meeste van hen kunnen gratis gedownload worden . Voorbeelden van recovery software zijn Recuva , Undelete Plus en Uneraser ( zie links naar deze programma's in Resources ) . Download de installer en voltooi de installatie .
6

Start het programma en ga verder met het herstelproces . Wacht tot het programma om te zoeken naar recent verwijderde bestanden . Kijk voor de Word- bestanden die u nodig hebt en ze opslaan op uw computer , of ze terug naar hun oorspronkelijke locatie .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe de Thesaurus -functie in W…
·Hoe Page Breaks Met Word 2007 …
·Hoe te registreren WordPerfect…
·Problemen exporteren een Acces…
·Hoe te Documenteigenschappen w…
·Hoe te kopiëren & plakken Zon…
·Hoe kan ik een elektronische h…
·Hoe kan ik een document opslaa…
·Hoe je het menu Opmaak in Word…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een video te maken met Scrol…
·Hoe maak je een FLV kopiëren van een we…
·Wat is de extensie 3DF ? 
·Hoe je verschillende Grafiektypen combin…
·Hoe kan ik een vliegtuig panel in Photos…
·Hoe te converteren een MP3 naar een audi…
·Hoe je het volume van een bol berekenen …
·Hoe te Controles met MS Office Print 
·Hoe kan ik meerdere rijen Into One in T …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com