Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een nummer Line in Word Creëren
Een getallenlijn is een visueel hulpmiddel gebruikt in wiskunde om de afstand van de negatieve en positieve getallen van nul en van elkaar te zien . De lijn begint met nul in het centrum . Bij het maken van een getallenlijn , lijst u de positieve getallen in gelijke getallen langs de lijn aan de rechterkant van nul en de negatieve getallen aan de linkerkant . U kunt een precies aantal lijn met uw versie van Microsoft Word te maken . Wat je nodig hebt
Microsoft Word 2003 , 2007 of 2010
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een leeg Word-document . Ga naar het menu " Tabel " in Word 2003 , ga naar " Invoegen " en selecteer " Table . " In Word 2007 of 2010 gaat u naar het tabblad "Invoegen " , klik op " Tables " en selecteer " Tabel invoegen . " de " Tabel invoegen " dialoogvenster geopend . kopen van 2

Voer een cijfer dat is twee getallen hoger dan het aantal getallen dat u wilt op uw getallenlijn in de" nummer van Kolommen " . Dit moet een oneven getal , aangezien nul in het midden van de getallenlijn en evenveel nummers aan beide kanten van de lijn . Als u wilt dat de getallenlijn te laten zien " -6 tot 6 , " bijvoorbeeld , moet je dus " 15 " in het " Aantal kolommen " doos . Type " 2 " in het " Aantal rijen " doos . Zorg ervoor dat " Vaste kolombreedte ' is geselecteerd en ingesteld op" Auto . " Klik op" OK . " Een tabel wordt weergegeven in uw Word-document .
3

Klik op de "Move Handle " linksboven kant van de tafel om de hele tabel te selecteren . Rechtermuisknop op de geselecteerde tabel en klik op " Randen en arcering . " Het dialoogvenster " Randen en arcering " wordt geopend . Klik op " Geen" in de sectie "Instelling " van de " Randen en arcering " dialoogvenster om de huidige grens opmaak te verwijderen . Klik op de middelste horizontale lijn knop aan de linker en de middelste verticale lijn aan de onderkant van de sectie "Preview " . Klik op "OK . " Uw tafel zal nu een horizontale lijn met gelijkmatig verticale lijnen .
4

Klik op " AutoVormen " op de " Drawing Toolbar " in Word 2003 , of ga naar de " Insert " en klik op " Shapes " in Word 2007 of 2010 . Selecteer een driehoek vorm . Teken een driehoek aan elk uiteinde van de getallenlijn , zodat het lijkt op een dubbele pijl . Dit toont aan dat het aantal lijn gaat op oneindig .
5

Ga naar het menu "Invoegen" in Word 2003 of het tabblad "Invoegen " in Word 2007 of 2010 en selecteer " Text Box . " Teken een tekstvak onder het centrum verticale lijn op de getallenlijn . Als het tekstvak een rand heeft , klik met de rechtermuisknop en ga naar " Tekstvak opmaken . " Verander de " Line" kleur " No Line" en klik op "OK . "

Type 6 " 0 " in het tekstvak . Kopieer het tekstvak en plakken tekstvakken hieronder elke resterende verticale lijn . Typt u het bijbehorende nummer in elk tekstvak . Sla uw Word-document .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik Steek een Dot Tusse…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe te Hyperlinks in OpenOffic…
·Hoe je Arabische woorden typt …
·Hoe te bekijken het Klembord i…
·Hoe te toetsaanslagen Pass naa…
·Hoe maak je een tekst Kaart Ma…
·Hoe te Aangepaste werkbalken m…
·Hoe kan ik een bijlage invoege…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe naar Canvas exporteren naar Illustra…
·Hoe maak je een JPG Van een Excel- grafi…
·Hoe te Malware op Windows Fix 
·Hoe te Vocals op Adobe Audition Equalize…
·WebWatcher Installatie Problemen 
·Hoe je Pandora's Box Speel op Vista 
·Hoe om te zien hoeveel vrienden iemand h…
·Hoe te Tally Backup Restore 
·Hoe maak je een diavoorstelling maken in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com