Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe maak je een diavoorstelling maken in Adobe Director
Adobe - voorheen Macromedia - Director is een van de toonaangevende presentatie-software programma's op de markt . Het wordt vaak gebruikt om presentaties voor zakelijke en educatieve doeleinden te creëren , maar het is ook ideaal voor persoonlijke behoeften . U kunt het gebruiken om aangepaste diavoorstellingen , compleet met een gepersonaliseerde soundtrack , voor speciale gelegenheden zoals bruiloften , examenfeesten , en verjaardagsfeestjes . Instructies
1

Controleer uw bestanden om ervoor te zorgen dat zij binnen aanvaardbare grenzen van de software . De maximale grootte van foto's is 480 pixels bij 640 pixels . Ze moeten 72 DPI ( dots per inch ) . Kleurenfoto's moeten 16 - bits bestanden , zwart-wit moeten zijn 8 - bits bestanden . Audiobestanden moet 22Khz zijn, geformatteerd in 16 - bit bestanden die mono worden opgeslagen als . Iff -bestanden , en mag niet meer dan 30 seconden duren .

Open Adobe Director 2 en laat het dan volledig te laden . Selecteer " Voorkeur " uit het menu Bestand en vervolgens blader en selecteer " Sprite . " Na de Sprite dialoogvenster ladingen , voer " 3 " in de Span Duur tekstvak .
3

Selecteer " Importeren " in het menu Bestand. Selecteer de foto-en audiobestanden die u wilt gebruiken in het dialoogvenster Bestanden importeren . Om meer dan een tegelijk te selecteren , houdt u de Ctrl-toets ingedrukt terwijl u op elk bestand . Nadat u hebt gekozen al uw bestanden te selecteren " Importeren . "
4

Maak uw Cast venster zichtbaar . Gewoon minimaliseren uw Windows -menu en je zult het zien . Sleep elk bestand gevonden in de Cast Venster in de Score Menu op scherm orde . Elk van deze bestanden zijn nu bekend als Sprites . Nu sleept al deze Sprites binnen de Score Menu in " Channel 1 . " Selecteer "Opslaan als ", de naam van uw bestand en kies het . DIR -bestandsindeling . Heeft uw dossier niet dicht
5

Selecteer de dubbele pijl op het venster Score ; . Zij is degene die een strikje boven 1 lijkt . Selecteer de "X" zie je in het venster Score . Pas het tempo en de wachttijd om uw voorkeuren en selecteer " OK . " Selecteer de "X" weer en je kunt overgang toevoegen. Het dialoogvenster Transition box zal laden . Selecteer de categorie dan is de overgang van uw keuze en kies voor " OK " om het toe te passen .
6

Selecteer de rewind -knop ( hetzelfde als op een DVD-speler ) op uw Directeur Control Panel ( minimaliseren van het venster van uw menu als het niet zichtbaar is ) . Selecteer de play -knop om de diavoorstelling af te spelen . Wanneer u klaar bent met het bekijken van de diavoorstelling drukt op de stopknop . Selecteer " Opslaan en Compact " op het menu Bestand .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe te verbeteren productivite…
·Hoe een OpenOffice Impress pre…
·MS Power Point Tutorial 
·Hoe maak je een pagina verberg…
·Hoe je Media Shout gebruiken 
·Hoe te tekenen in Open Office …
·Hoe maak je een Picture Slides…
·Hoe je Keynote graphcs Animate…
·Hoe kan ik Flash EXE converter…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een PDF-bestand in Publisher…
·Hoe de Skype Plugin Delete 
·Hoe maak je een statement in PL /SQL Dev…
·Hoe te MPEG4 1080i video's converteren n…
·XLS Vs . Xlsx 
·Hoe te Draaitabel Rijen wijzigen naar ko…
·Hoe te DWG converteren naar SKF Opmaak 
·Hoe je een AVI REMUX om een MP4 
·Hoe maak je Roll Up een datum in Excel M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com