Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe je Office 2007 converteren naar Office 2003
Microsoft Office 2007 is de opvolger van de editie 2003 . Net als de 2003-versie , het bevat een aantal toepassingen , zoals Word , Excel en PowerPoint , waarmee u alles van presentaties , documenten en spreadsheets te maken . Hoewel Office 2007 bevat een aantal fixes en nieuwe lay-out , heb je waarschijnlijk de voorkeur aan de versie 2003 vanwege zijn eenvoud . Roll terug naar Office 2003 met behulp van enkele eenvoudige stappen en richtlijnen . Wat je nodig hebt
Microsoft Office 2003-cd
Toon Meer Aanwijzingen

Uninstall Microsoft Office 2007 1 . Om dit te doen , sluit u alle Microsoft Office 2007 -programma's die u gebruikt . Klik op het Windows-menu 'Start' en klik op de " Control Panel . " Kopen van 2

Klik op " Programma's " en klik op " Programma's en onderdelen " als u gebruik maakt van Windows Vista en 7 . Een nieuw venster lanceert met een lijst van de toepassingen die op uw computer zijn geïnstalleerd . Als u Windows XP gebruikt , dubbelklikt u op de lijst " Add or Remove Programs . " Je moet een lijst van geïnstalleerde toepassingen zien .
3

Scroll naar beneden en klik op " Microsoft Office 2007 . " Klik op " Uninstall " ( Windows Vista of 7 ) of " Remove " ( Windows XP ) . Wanneer u wordt gevraagd , klikt u op "Ja" om het programma te verwijderen . Volg de begeleide aanwijzingen om de verwijdering te voltooien . Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw op .
4

Download de Windows Installer Cleanup Utility als u niet in staat om Microsoft Office 2007 te vinden in de lijst geïnstalleerde programma's ( zie Bronnen ) zijn . Start het hulpprogramma na de installatie , en klik op de Microsoft Office 2007 onderdelen in de ' Windows Installer CleanUp "dialoogvenster en klik op" Verwijderen . " Als wordt gevraagd , start u de computer .
5

Plaats de installatie-cd van Microsoft Office 2003 in het cd /dvd - rom-station op uw computer wanneer u klaar bent met het verwijderen van Office 2007 . De installatiewizard wordt automatisch gestart . Als het niet starten , start u Windows Verkenner door te dubbelklikken op ' Deze computer ' op het bureaublad . Met de rechtermuisknop op het station met de Microsoft Office 2003 -installatie -cd en klik op " afspelen" om de installatiewizard te starten . Volg de begeleide aanwijzingen om de installatie te voltooien . Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw op .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een Use Case Scena…
·Hoe kan ik downloaden een oude…
·Hoe te Headers 
·Hoe voeg ik een percentage naa…
·Hoe te Documenteigenschappen w…
·Hoe te Scroll Down tijdens het…
·Hoe te Text Converter herstell…
·Hoe te verwijderen Notepad + +…
·Hoe te wijzigen Van Drie Kolom…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een WMV spelen met Silverlig…
·Hoe te testen Scripting Extra 
·Hoe maak je foto's in Outlook Express co…
·Toegang tot een Datasheet , toevoegen Co…
·Hoe te openen GIF -bestanden 
·JCE Administrator Styles 
·Hoe naar VOB bestanden branden op een DV…
·Desktop Sharing Programma 
·Hoe te lettertypen op Photoshop Vervang 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com