Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik downloaden een oude versie van Word ?
Microsoft beschermt de meeste van haar producten waakzaam , maar op een gegeven moment een versie van MS Word is vrijgegeven online gratis . De reden : Het benodigde reparaties als gevolg van de Y2K probleem , en het was eenvoudiger en goedkoper om de vaste versie distribueren gratis voor iedereen dan het zou zijn geweest om elke individuele gebruiker met een middel om te downloaden en registreren van het programma op te nemen. Voor degenen die MS Word specifieke projecten moeten er andere oplossingen ook. MS Word 5.5

meeste online aanbiedingen
gratis Microsoft Word -programma's zijn ofwel illegaal of misleidend zijn . Microsoft is heel voorzichtig over de eigendom van de producten te beschermen . Echter , een versie van Word in het vrije in 1999 : Word 5.5 . Deze versie had een ernstig Y2K probleem dat , zonder een fix , beschadigd elk document aangemaakt op het vóór het jaar 2000 . Kostenanalyse Microsoft bleek dat het duurder om contact op ieder licentiehouder dan zou het programma gewoon vrij zijn. Zo geplaatst dat ze het op hun site , gratis te downloaden .

Er zijn wat problemen met deze versie . Ten eerste , het is de laatste DOS - based MS Word , zodat computers met Windows 98 of hoger kan alleen worden uitgevoerd in de ingebouwde DOS emulator . Windows 7 -computers mogelijk niet in staat zijn om het uit te voeren op alle zonder gedownloade DOS emulator zoals DOSBox . Ten tweede , het is niet langer een ondersteunde versie , dus het is moeilijk om problemen die het kan veroorzaken en moeilijk te documentatie vinden voor het op te lossen . Een snelle zoektocht op Amazon of Barnes & Noble doet opduiken wat oude how-to boeken over deze versie , echter .

Download.microsoft.com/download/word97win/Wd55_be/97/WIN98/EN-US /Wd55_ben.exe
MS Works Suite

Je mag niet om een kopie van MS Word te downloaden op alle. Als u MS Works Suite op uw computer , de tekstverwerker opgenomen is een oudere versie van MS Word . Vanwege compatibiliteitsproblemen met Windows ME en eerder , geen versie later dan Word 2002 werd ooit opgenomen , maar deze versie is waarschijnlijk genoeg voor de meeste mensen
Open Office : . Nog een oplossing voor veel < br >

Als u op zoek bent naar een goedkoop of gratis tekstverwerker die compatibel is met MS Word , of als je gewoon op zoek bent naar een tekstverwerker in het algemeen , de open - licentie Open Office is een goede oplossing . Deze freeware product draait op de meeste moderne platformen zonder problemen , en het is voornamelijk compatibel met formaat MS Word . Tenzij je van plan bent om een aantal zware grafische werk , team bewerken of soortgelijk high - end tekstverwerker werk te doen , moet Open Office tekstverwerker Schrijf prima werken voor je .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Overschreven bestanden …
·Hoe kunt u openen een DOCX -be…
·Hoe een briefhoofd maken op Wo…
·Why Does Word 2007 Switch Wat …
·Hoe te Banners afdrukken met e…
·Hoe maak je een Windows Word D…
·Hoe je Office 2007 Activation …
·Hoe te vinden en vervangen Mee…
·Hoe te Geannoteerde Kogels mak…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te herstellen van een Trojan Horse V…
·Hoe een iMesh Abonnement Annuleren 
·Hoe te Puistjes verwijderen uit het gezi…
·Hoe maak je een Microsoft Word -formulie…
·Hoe te Sync RMVB Audio 
·Hoe kan ik lager de toonhoogte van een W…
·Hoe maak je een FLV- bestand te comprime…
·Hoe de Start Menu Icoon Activeer Met een…
·Hoe maak je een teint in Photoshop Veran…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com