Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe creëer je een overzicht op een tekstverwerker ?
Grafieken toevoegen aan een Word-document kan u helpen bezuinigen op ellenlange uitleg . Ze bieden grafische voorstellingen van relaties die moeilijk om alleen te uiten met woorden zou kunnen zijn . Met dit in het achterhoofd , heeft Word het gemakkelijk gemaakt om diagrammen en grafieken die laten zien up side - by - side met uw tekst op te nemen . Maar als je niet de grafiek te integreren correct kan het een doorn in het oog te worden , waardoor verwarring dan duidelijkheid . Instructies
1

Klik op "Start " op de linkerbenedenhoek van het bureaublad . Ga naar " Programma's " en selecteer " Woord . " Kopen van 2

Selecteer " File " in de werkbalk aan de bovenkant van het scherm . Klik op ' Openen '. Navigeer naar het gewenste bestand . Dubbelklik op het bestand om het te openen .
3

Blader naar de gewenste locatie van uw diagram . Plaats de cursor in deze locatie .
4

Ga naar " invoegen " op de werkbalk aan de bovenkant van je scherm en selecteer " object . "
5

Selecteer de type diagram dat u wilt . Verschillende versies van Word werken anders in dit opzicht . Afhankelijk van uw versie , zal Word een lijst van " Grafiek " types of de optie om "Create New Tab . " In het eerste geval is , selecteert u het grafiektype dat u wilt gebruiken . In het laatste geval , klik "Create New Tab " om de grafiek weer te typen . Selecteer het gewenste type uit de lijst . Woord voegt dan een grafiek met voorbeeld waarden in uw document en geeft een informatieblad in een apart venster .
6

Verander de gegevens in de grafiek . Voor een organigram , plaatst u de gewenste tekst in de verstrekte gebieden . Om nieuwe kantoren te voegen , zoek de " ondergeschikte ", "Co - worker ", " Manager " en " Assistant" knoppen aan de bovenkant van de technische fiche . Naast elke knop is een grafische weergave van de aard van de vestiging creëert . Selecteer de branche je wilt, dan klikt u in een veld . Word voegt de afslag naar dat veld . Voor een grafiek grafiek , klikt u op de cellen in de data sheet om nieuwe waarden in te voeren . Uw wijzigingen zal verschijnen op het informatieblad en de grafiek in het document .
7

Verplaats uw grafiek . Als de grafiek is niet op de juiste locatie , verplaatsen net zoals je zou tekst . U kunt " Knippen " en "Plakken ", of de positie van de cursor direct voor de grafiek en gebruik maken van de " Space ", " Backspace " en " Enter " toets .

Klik 8 op de kaart . Hierdoor wordt een gereedschapskist waarmee je het uiterlijk van uw diagram te wijzigen . De mogelijkheden het geeft je onder andere de helderheid , kleur , transparantie , contrast , grootte, vorm en lijn stijl . Pas uw kaart aan uw specifieke behoeften te voldoen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe Word- documenten associër…
·Hoe de Header Tool Zoek in Wor…
·Microsoft Expression Blend Tut…
·Opties voor Opmerkingen in Wor…
·De makkelijkste manier om Aant…
·Hoe maak je een WPS- document …
·Macintosh Word Processing Opti…
·Hoe het standaard bestandsform…
·Hoe naar Sticky Note Pads Zorg…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een logo op een envelop in Wo…
·BitDefender kunt beschermen tegen ave.ex…
·Een back-up van Windows XP Voordat Activ…
·Hoe te Fonts Match 
·Drupal Features 
·Hoe voeg ik een woordenboek in Open Offi…
·Hoe je een AVI Split in Cyber ​​Power Di…
·Hoe te Macro's verwijderen in Excel 2000…
·Hoe de YoVille virus te verwijderen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com