Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe je Office Etiketten maken
Bedrukte etiketten het minimaliseren van de hoeveelheid werk die nodig is om een aantal van de items die in het kantoor te bereiden , zoals de map labels en tabbladen divider . Microsoft Office- software biedt verschillende templates , gratis , dat u kunt gebruiken om uw labels te maken . Gebruik de etiketten op deze sjablonen is of aan te passen aan uw behoeften . Instructies
1

Bezoek Microsoft Office Online ( zie bronnen hieronder ) . Microsoft biedt de volgende kantoor etiketsjablonen : . Bedrijfsetiketten , bestandsmap labels , vertrouwelijke zakelijke etiketten en divider tabblad labels kopen van 2

Selecteer een sjabloon in de lijst . Merk op dat elk label titel bevat een lijst met productnummers voor compatibele labels . Zorg ervoor dat de sjabloon die u selecteert is compatibel met uw labels .
3

Klik op de knop " Download " om de sjabloon op te slaan op uw computer . Klik op "Save " in het " File Download " dialoogvenster en kies een map waarin u het bestand wilt opslaan .
4

Open de map met de template en dubbelklik om het gecomprimeerde bestand te openen . Dit zal uw gekozen bestand te openen in uw bestand decompressie programma . Klik op " Extract " en selecteer een map waarin het bestand wordt uitgepakt . U kunt ook kiezen om de sjabloon te pakken naar je bureaublad voor het gemak .
5

Ga naar de locatie waar u de sjabloon opgeslagen . Dubbelklik op het bestand te openen . Hiermee wordt een geproduceerd met de indeling van die van de labels . De sjabloon wordt etiketten met voorbeeld -inhoud bevatten .
6

Voer de gegevens van uw labels als u de sjabloon wilt wijzigen . Klik op een cel , benadrukken de inhoud en typ uw gegevens. Merk op dat het lettertype en de kleur van je tekst in gebreke zal blijven om die set op de sjabloon . U kunt de opties op de werkbalk gebruiken om de tekst te wijzigen .

Plaats 7 een blanco vel papier in de lade van de printer en klik op het pictogram van de printer op de werkbalk om een testpagina af te drukken . Dit zal u helpen te bepalen hoe u het vel met etiketten in de lade van de printer te plaatsen. Nemen van hoe de pagina in de printer .

Plaats 8 een vel met etiketten in de lade van de printer . Klik op het printerpictogram op de werkbalk om uw kantoor etiketten af ​​te drukken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe een Nl of Em Dash Zorg 
·Hoe te Template Toepassen om W…
·Hoe je deel van Word-document …
·Hoe te tellen het aantal woord…
·Hoe Page 2 Druk op Word 2007 
·Hoe te Posters maken met Offic…
·Hoe installeer ik een nieuw le…
·Hoe te Tekst converteren naar …
·Hoe te Plaats een 11 bij 17 Pa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om gegevens van een PDF -bestand naa…
·Hoe Microsoft Publisher uploaden 
·Hoe te invoegtoepassingen gebruiken in M…
·Hoe te Circular tekst creëren met Micro…
·Hoe te converteren naar DI Flexi -bestan…
·Gratis tools voor het maken van 3D Chara…
·Hoe om bestanden , taken , e-mails , doc…
·Hoe te Silent Perioden in Audio Delete 
·Hoe te installeren meer dan een Antiviru…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com