Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te kaarten maken in Word
Een wenskaart is een attent gebaar naar iemand voor elke gelegenheid of geen echte reden om te sturen , maar de aankoop van kaarten op een kaart winkel of drogist kan duur zijn . U kunt gepersonaliseerde kaarten op uw computer te maken en af te drukken zonder de aanschaf van dure gespecialiseerde software als je het beschikbaar zijn in Microsoft Word-sjablonen te gebruiken . Instructies
Word 2003

Open Microsoft Word door te klikken op de " Woord " pictogram op het bureaublad of 1 klik op " Start ", wijs " Alle programma's " en selecteer " Microsoft Word . "
< br > 2

Ga naar het menu "Bestand " en klik "Nieuw . " De " New Document " taakvenster opent op de rechterkant van het venster . Type " kaart" in de " Sjablonen op Office Online " vakje en druk op ' Enter '. Een dialoogvenster met sjablonen wordt geopend .
3

Gebruik de pijltjestoetsen om de beschikbare sjablonen bladeren . Klik op degene die je wilt gebruiken en klik op ' Download '. De sjabloon wordt geopend als een nieuw Word-document .
4

Vervang de voorbeeldtekst met uw eigen tekst , indien gewenst . Klik op de binnenkant van een tekstvak , selecteert u het monster tekst en typ overheen .
5

Print de kaart. Vouw deze dubbel een keer als het een half - fold card , of vouw deze dubbel in de breedte en dan in de lengte als het een kwart - fold card .
Word 2007 of 2010
< br 6

Open Microsoft Word > door te klikken op de " Woord " pictogram op het bureaublad of klik op "Start ", wijs " Alle programma's " en selecteer " Microsoft Word . "
7

Klik op de " Office-knop " in Word 2007 of de " tabblad Bestand " in Word 2010 . Klik op " Nieuw . " Type " kaart" in de " Search van Microsoft Office Online voor een Template " en klik op de knop "Start zoeken " . Een galerij van sjablonen wordt geopend .

Klik 8 op een kaart in de galerie te bekijken in het rechterpaneel van het venster . Klik op de knop " Download " om de sjabloon die u wilt gebruiken te selecteren . De sjabloon wordt geopend als een nieuw Word-bestand .

Change voorbeeldtekst 9 indien gewenst . Klik in het tekstvak met het monster tekst die u wilt bewerken . Selecteer de voorbeeldtekst en type over het.
10

Print de kaart wanneer u klaar bent met het maken ervan. Vouw deze dubbel een keer als het een half - fold card of vouw deze dubbel in de breedte en dan in de lengte als het een kwart - fold card .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een WordPerfect do…
·Hoe te kopiëren & plakken Tab…
·Microsoft Office 2007 -onderde…
·Hoe maak je een pagina terug i…
·Hoe te Error Correction 
·Hoe maak je een grafiek in Abi…
·Hoe de marges aanpassen in Afd…
·Hoe maak je een verticale lijn…
·Hoe om verwijderde Word-docume…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te opnametijd Pas op Sound Recorder …
·Hoe te FRAPS gebruiken zonder Lag 
·Hoe je het lettertype wijzigen in Ondert…
·Volledig gratis Spywareverwijdering's 
·Delen van Microsoft Excel 
·Hoe de Netwerkprestaties in Linux Monito…
·Hoe te weten of u een Facebook- virus op…
·Hoe kan ik mijn PDF -bestanden converter…
·Hoe om elektriciteit te maken op Photosh…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com